Bu özellik acc ile ilgili mi?


ZaGani

Katılımcı Üye
 
Katılım
2 Mar 2016
Mesajlar
1,498
Tepkime puanı
2,132
Konum
ankara
İsim
oguz
Arkadaşlar merhaba, aracima geçenlerde acc eklettim. Yeni farkettigim bi durumu paylasmak istiyorum. Kırmızı ışıkta dururken start-stop devreye giriyor. Ondeki arac biraz ilerleyince arac hemen çalışıyor. Bunu kapatma gibi bi ayar var mi? Sizde durum nasi? Onceden de aracimda radar vardi.(front assist) ama bu durum boyle miydi hatırlayamadım. Bu acc ile gelen bir ozellik midir?

 
Evet Acc ile ilgili, ama bunu Acc devredeyken yapması lazim hatirladigim kadariyla. Acc devrede değilse calistirmiyor aracı.

 
ACC devrede değilsede çalıştırır, info kısmında start-stop'un 

Son çalıştırma: Öndeki araç hareket etti diyor. Bunu neden kapatmak isteyesinizki, dünyanın en rahat özelliği. Hareket ettiğinde arabalar çalıştırıyor kendini tertemiz

 
Evet Acc ile ilgili, ama bunu Acc devredeyken yapması lazim hatirladigim kadariyla. Acc devrede değilse calistirmiyor aracı.
Hocam o yumarda radarda senin dediğin gibi. Yeni nesillerde her daim o sekilde çalışıyor. 

 
@ZaGani hocam acc devrede olsun yada olmasın start stop öndeki araç hareket edince devreden çıkar. Hatta ön kamera varsa birkaç öndeki araç hareket edince devreden çıkar.

 
@İlker34 İyiymiş, iyiki Yumurta takmışım demek için bi sebep daha çıktı :D  İstanbul'da sıkışık trafikde ben öndeki araç hareket eder etmez kalkmıyorum ki, biraz mesafe oluşunca kalkıyorum, hem start stop'a hem dsg'ye işkence çektirmemek için, kendi çalışsa direk bende kapatmanın yolunu arardım valla. Gerçi çoğu zaman start-stop'u da devreden çıkarıyorum ama :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Front assist (Çevre inceleme)  medya ekranı ayarlar / Asistanlar Kısmında ayarını kapatmanız gerekiyor bunun için .fakat kadran da hata olarak görünüyor. (Sarı üçgen şeklinde) rahatsız olmam diyorsanız bu şekilde kapatabilirsiniz, ve ek olarak onu kapatırsanız ACC de çalışmayacaktır 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Neyse hocam bu sekilde kalsin guzel aslinda :)  o sari ucgeni gormeyeyim de :)

 

Geri
Üst Alt