Samsunspor55
Üye
- İsim
- EROL
Aracımın aküsü boşaldığı için şarj ettirmiştim ondan mı kaynaklı bilmiyorum kumandadan cam açıp kapatma yapmıyor ayarlardan tüm camları aktif halede getirdim olmadı
1-ilk önce foruma girip -tanışma sayfasında kendinizden bahsederAracımın aküsü boşaldığı için şarj ettirmiştim ondan mı kaynaklı bilmiyorum kumandadan cam açıp kapatma yapmıyor ayarlardan tüm camları aktif halede getirdim olmadı
Bu yüzden bilsem bile cevap yazmiyorum1-ilk önce foruma girip -tanışma sayfasında kendinizden bahseder
2- konu açarkende bir merhabayı çok görmezseniz her sorunuza cevap verilir.
iyi forumlar
1-2 gundur benimde sıkıntı vardı Denedim düzeldi teşekkürlerAracınıza binin, yarım kontak yapın, cam kapama düğmesi ile cam kapalıyken 5 saniye ile 10 saniye arası çekili tutun, tüm camlara aynısı yapın, daha sonra kumanda ile deneme yapın deneyin.
size de merhabalarAracımın aküsü boşaldığı için şarj ettirmiştim ondan mı kaynaklı bilmiyorum kumandadan cam açıp kapatma yapmıyor ayarlardan tüm camları aktif halede getirdim olmadı
Sürücü kapısında 4lü cam kumandasından arka arkaya yapınAracınıza binin, yarım kontak yapın, cam kapama düğmesi ile cam kapalıyken 5 saniye ile 10 saniye arası çekili tutun, tüm camlara aynısı yapın, daha sonra kumanda ile deneme yapın deneyin.