Hata.. Vitesi P konumunda Getirip aracı terk edin...


HSolak

Üye
Katılım
11 Haz 2020
Mesajlar
128
Tepkime puanı
86
İsim
Hakkı
Merhaba Arkadaşlar 2016 1.6Tdi Comfort Dsg aracım var henüz 51.000 km de yolda giderken bir saniyeliğine ekranda Bu hata gelip gidiyo 1 ayda toplam 3-5 kez olmuştur multimedyadan araç durumuna bakıyorum herhangibir sorun göstermiyo bunun sebebi nedir??

 
ben bu mikro şalter dedikleri parçayı araçta var ve değişiyorlar sanıyordum, meğer yokmuş ve takıyorlarmış. bu ne tür bir saçmalık anlayan beri gelsin.

 
Upvote 0
@typhoons Hocam bu hata çok nadir çıkıyor bir ayda yaklaşık 3 en fazla 5 kez denk geldi bu artacak mı ve bu hatanın çıkması şanzımanda bir problem olduğuna işaret mi açıklaması nedir yani?

 
Upvote 0
@CemK Link atarsanız okurum hocam araştırdım forumda ve genel olarak internette ama sorunuma tam oalarak çözüm bulamadım

 
Upvote 0

@CemK Link atarsanız okurum hocam araştırdım forumda ve genel olarak internette ama sorunuma tam oalarak çözüm bulamadım
@HSolak Linkini ben de atmıştım hocam, 34 sayfalık konusu var forumda, orada bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz ama özet olarak; kronik bir sorun olduğu için tek çaresi vites topuzunun altına mikro şalter denen bir parça takılması. Ben periyodik bakımını yaptırdığımda iyi niyet garantisi kapsamında 64 liraya takmışlardı. Her servis farklı fiyatlar uygulamış, biraz araştırıp servisle iletişime geçin, taktırıp kurtulun. DSG kâbusu oluşturacak bir durum değil.

 
Upvote 0

Geri
Üst Alt