-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bnyamnclak
Evet Sonunda 45mm Vogtland yaylarımı araç üzerine taktırma fırsatı buldum
Şöyle bi Öncesi Resimlerini Bırakıyım
Şöylede Sonrası Yapim
-
Yazan: yusuffkayaa
Ürün Adı: Coilover
Detaylar: GençAuto El yapımı Coilover. Amartisör tablası torna yapılarak coiller yerleştirildiğinden dolayı mevcut amartisörler kullanılır. El yapımı olduğu için eski yaylar takılmıştır. 1 gün kullandım ve herhangi bir sıkıntısı yoktur. Çıkartma sebebim konforlu arabaya alışkın olduğum için rahatsız ediyor. Detayları letgo ' da bulabilirsiniz.
letgo : https://www.letgo.com/tr-tr/i/golf-7-coilover_3c51634b-7941-4cc4-940c-b6db1a4e11a4
Fiyat: 900tl
Fotoğraf:
-
Yazan: Recep Gül
Merhaba arkadaşlar, başlıktanta anlaşılacağı gibi bu konu altında en çok kullanılan VCDS yazılımları bulunmaktadır. Hepsini bir konu altında toplamak istedik. Dosyayı indirmek için linke tıkladıktan sonra açılan pencerede 10 saniye kadar geri sayımdan sonra indirmeye hazır olacaktır.
Keyifli Forumlar Dilerim
VCDS 11.11
VCDS 12.12
VCDS 12.12.3
VCDS 15.7.0
VCDS_17.8.0
VCDS_17.8.1
VCDS_18.1.0
VCDS 18.2.0
VCDS 18.9.0
VCDS_19.6.0
VCDS_19.6.1
VCDS 19.6.2 Rar pass: www.golftutkusu.com
VCDS 17.1.0
VCDS 20.4_v9.2 rar pass : www.golftutkusu.com
-
Yazan: Uğur Taşçıoğlu
Önecelikle herkese selam dostlar. Forumunuza üye olarak aranıza yeni katılmış birisiyim. 2014 1,4tsi dsg comfortline sahibiyim. 2yıl dolu dolu orjinal haliyle kullandık aracımızı.
Şimdi toplu bi değişim sürecine girmek istiyorum. Öncelikle jant olayı. Forumunuzun her konusunu A'dan Z'ye inceledim. Çok güzel yanıtlar, yönlendirmeler ve deneyimlerinizi iletmişsiniz. Bende naçizane olarak sizden bir kaç tavsiye almak istyorum. İzninizle.. (Orjinal hali fotolarda mevcut, görüldüğü gibi lastikle çamurluk arası bayağı var)
-17" mi yoksa 18"mi karasız kaldım. 18'e geçersem geçmesemde yay almam gerekecek okuduğum kadarı ile. Bu yaylarda marka ve model olarak ne önerirsiniz? Konforu ve rahatlığı bozmayacak şekilde. Kasislerde tümseklerde beni üzmeyecek şekilde.
-Lastik olarak öneriniz nedir? Çok pahalı markalara kaçmalımıyım? Yoksa muadili uygun fiyatlı şastik önerileriniz nedir? Goldenbridge, starmaxx vs vs.. Lastiklerde virajlarda 225'liklerin davlumbaza sürttüğünü falan okudum bi kaç konuda, bu sürtmeyi yapar mı?
Cevaplarınız için şimdiden tüm ustalara ve hepinize teşekkürler..
-
Yazan: hasantastan
Ürün Adı: Orjinal çok temiz 3cm soğuk presli spor yay.
Detaylar: 4 adet, Golf 1,6 TDİ highline aracımdan sökülmüş tertemiz spor yay. 0551 ikiyüziki kırk oniki
Fiyat: 400 TL
Fotoğraf:
-
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap