- İsim
- Kemal kapaklı
Merhaba arkadaşlar aracıma line assist yaptıracağım. Ön camım çatlak kaskodan line asistli cam taktırabilir miyim. Line asistli cam parça kodunu bilen var ise paylaşabilir mi ?
@Kemal Kapaklı kaskodan o camın değişimini yapabilirsin servisteki görevli ile diyalag önemli farkını istiyorlar genelde...Merhaba arkadaşlar aracıma line assist yaptıracağım. Ön camım çatlak kaskodan line asistli cam taktırabilir miyim. Line asistli cam parça kodunu bilen var ise paylaşabilir mi ?
@Kemal Kapaklısen farkını vericem de kabul ederler bemce@metinkar Servise sordum servisteki kişileride tanıyorum fakat şase numarasından çıkan parçayı takıyoruz farklı parça takımı yapamayız bilgisi verdiler bana
@Kemal Kapaklı golf 7 veya 7,5 oluşuna göre dikiz aynasından ötürü cam kodu değişiyor bildiğim. Görselden anlayabilirsinizMerhaba arkadaşlar aracıma line assist yaptıracağım. Ön camım çatlak kaskodan line asistli cam taktırabilir miyim. Line asistli cam parça kodunu bilen var ise paylaşabilir mi ?
Üşengeçlik diyelim hocam, bulunduğum şehirde kar yağmadı. Bende R-Line sahibiyim, aynı karenin fotoğrafını çekmeye üşendim, e sizde güzel bi kare yakalamışsınız, özellikle sis farları yerine sinyallerin yanması hoş bi görüntü olmuştu, neyseki siz soruşturmayı başlatmadan ben fotoyu kaldırdım, kendi aracımı koydum.@Recep Gül hocam benim aracımı neden paylaştınız onu merak ediyorum çok hoşunuza gittiyse size vereyim![]()