Besafe Oto Koltuğu Hk.


ycetin

Katılımcı Üye
 
Katılım
7 May 2018
Mesajlar
770
Tepkime puanı
759
İsim
Yasin Çetin
Vayyy bee anılarım canlandı :)

Bizim sıpa içinde zamanında iyice araştırıp almıştım tabi o zamanlar böyle model yoktu 16 sene önce :)

Keyifli araştırmalar bunlar :)

Şimdiden ufaklık güle güle kullansın :)

 
@metinkar Teşekkür ederim. Bilmiyordum. Öğrendiğim güzel oldu.  (y)

 
bu fiyatlara çıkıyorsan "sirona" al, satın alıp en cok memnun kaldığım şeylerden biridir.

 
@ycetin hocam ben 2 yıldır britax-römer kullanıyorum, gayet memnunum. Ama mutlaka 180 derece dönen modellerden bakın, çocuk büyüdükçe sabit koltuğa oturtması gerçekten işkenceye dönüşüyor.

Ayrıca bu ürünü arkadaşım almış ve toyota yaris'e takmıştı. Golfe de sığar, sıkıntı olmaz. 

 
Sığmama gibi bir sorun olmaz. BeSafe en iyi koltuklardan biri. Eğer bütçe bu noktadaysa başka bir marka bakma. Baktıkça en son evi falan satma noktasına geliyorsun, insanın kafası duman oluyor.

Güvenle kullanırsınız. Çocuk kocaman olur bu koltuk hala ilk günkü gibi kalır.

Güle güle kullanın.

 
@ycetin bnde bunun isofixlğ olmayan modeli var. Be safe izi car interior black diye geçiyor. Bnm aldığım bu modelde oturma ve yan destekler daha konforlu ve daha yumuşak dokulu. Diğer renk modellerinde ise daha sert. Ben ellemesem fark etmeyecektim normalde siyah düşünmüyordum böyle olunca Car İnterior modelini aldık çok memnunuz.

 
Merhaba ürünün isofixli olmayanı golf 7 aracımızda kullanmıştım. Sığmama gibi bir problemimiz olmadı. Şimdi ise aynı koltuğu i20 aracımızda kullanıyoruz. Koltuğu alırken uzun süre araştırmıştık. Fiyatına göre en güvenli ürünlerden birisiydi. Bizim hissettiğimiz en büyük eksiklik koltuğun dönmemesi oldu.

 
@ahmet306 Sirona'ya sadece internet üzerinden bakma fırsatım oldu. Görünüm olarak koltuktan çok puset tarzı gibi geldi. İlk başta aradığım özelliklerden biriydi koltuğun olduğu yerde 360 dönmesi. Ama sonrada koltuk yükseklik ayar durumunu ara oldum. Çünkü bizim ufaklık araç hareket halindeyken camdan bakmak istiyor. :)  Tavsiyenizi dinleyim bir opera istanbul'a gidip bakmak istiyorum. tşkler.

 
Üstat ben recaro hero kullanıyorum memnunum ikinci çoçuk geliyor allah izin verirse onda da kullanmayı düşünüyorum tek dezavantaj isofix demiri yok ek aparat ile sabitliyorsunuz 

 
Merhaba biz aynı koltuktan kullanıyoruz. Bizim ufaklık biraz meraklı olduğu ve bu koltuğun baya yüksek olmasından kaynaklı bunu seçmiştik çok memnunuz. Sığma konusunda ise çocuk uyuduğunda oto koltuğunu iyice yatırdığınızda ön koltuğu biraz öne almanız gerekebilir ayağı sıkışmasın diye.

 
Bende besafe kullanıyorum sağlam kullanışlı bir marka ve sığmama gibi bir durum yok. Golfümüzün için bayağı grniş:) bebek arabası alırken bagaja sığıyor mu diye ona çok dikkat et 

 


Geri
Üst Alt