Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@smhk Malzeme kalitesi sorun, benim degerlendirecegim tek opsiyon 1.0 tsi 280 bin lira civarina (ilk etapta gelmiyor bu motor ama kesinlikle gelir, 1.0 tsi hayli hayli yeter bu kasaya), yoksa 300 bine mk8 alir gecerim, skodasin sen haddini bil 300 bin lira kim sen kim!!!
@krym Babama Passat almadan önce Superb ile arasında kaldığımız için her iki aracı da test etmeye Doğuş'a gittim. Yeni Passat ve Superb arasında uçurum malzeme kalitesi olduğunu düşünmüyorum. Superb'nin neredeyse her yeri yumuşacıktı (malum bölgeler hariç ki o E segmentine giriyor zaten). Marka algısından dolayı VW tercih etti ancak donanım ve malzeme kalitesi konusunda Superb'nin daha üstün olduğu yerler vardı. Superb test sürüşü yapmadım, sürüş dinamiklerini, konforunu bilmiyorum ve uzun kullanım sonrasında nelerle karşılaşırız bir fikrim yok. Sadece malzeme kalitesi ve donanım hakkında bunları söyleyebilirim.
O yüzden Skoda bu para etmez diyip geçmemek lazım önce görmek gerekir diye düşünüyorum.
@smhk Babalar isi bilir, tecrübeli. Skoda alirken güzelde, kullandikca isler degisiyor, ayni kmlerde 2 yillik passat ve 2 yillik super b kiyaslayin, kalite farki ortaya cikiyor, super b cok cabuk yipranyior, mavi taksileri olan arkadasim var, passat ve super b almislardi, super b 1 yilda dagilmis(taksi oldugu icin tabiki km 3 yillik gibi düsünebiliriz), lanet ediyordu skodaya
Ayni mevzu eskiden mercedesin mercedes oldugu yillarda bmw ile arasinda vardi (90'lar 2000'lerin basi)
5 yillik mercedes ile 5 yillik bmw kiyaslanirdi, bmw mercedese göre cok cabuk yipranirdi, mercedes kalitesiyle bmw'yi ezerdi
dsg den sonra koltuğun altındaki batarya içinde aman garantiden çıkmasın aman bozulmasın aman iyi niyetim devam etsin zorlamalarına yeni bişey eklediler ?