Hem Almanya hem İngiltere de motor seçeneklerinde tsi motorda otomatik yok. Dsg etsi modellerde var . Golf buraya en aşağı life paketle gelir düşünüyorum. Bu arada manuel 1.0 life paket 23bin euro. Aynı şekilde burya gelirse ez az 300bin demek
Ben bu donanımla da tasarımını beğendim, beyaz olmadığı sürece sorun yok. Zaten alabileceğimiz donanım seviyesi maksimum bu olacak(en azından benim).
1 kasa bencede güzel ama hayalet kadran göstergeler çok kötüGercekten cok degisik olmus her baktigimda diyorum bu arac en az 5-6 senelik gibi duruyor. Yeni hic bir tarafi yok bir kere arkasi tiguan zaten senelerdir trafikte. On tarafinda toyota cizgileri ile senelerdir aramizda, hani hic mi albenisi olmaz arabanin, hele su Türkiye sokaklarinda dolasan renk nedir oyle ya gercekten ustune para verseler bu rengi alin diye alinmaz bence. Alana hayirli olsun denir tabi, tum bunlar gorecelidir. Sahsen yeni bmw 1 kasasi en begendigim HB arac su anda.
Offffff super yerşu güzelliği nasıl bırakırsınız[emoji3526]![]()
![]()
...
Bırakmak ya da bırakmamak değil aslında.. ben şahsen golf 8'i beğeniyorum. Beğeniyor olmuş olmam Golf 8 alacağım anlamına gelmiyor, en azından şuan için..
Mangal sonrası, ne gider? :lol:
Yaaaaa hocam hatirlatmaaMangal sonrası, ne gider?![]()
sonrasını bilmem ama esnasında gideni çok iyi biliyorum (((Mangal sonrası, ne gider?![]()
instagram keşfet enfes golflerle kaynıyor içim gidiyorBırakmak ya da bırakmamak değil aslında.. ben şahsen golf 8'i beğeniyorum. Beğeniyor olmuş olmam Golf 8 alacağım anlamına gelmiyor, en azından şuan için..
Bu arada görüntü tam bir sanat eseri[emoji4]