Aynen dusunuyorum aliexp yapacagim sipariş ama 2 tip varmis galiba hangisi daha canlı ve iyi anlayamadimGüle güle kullanın. Aynalarıda kayar yapın [emoji846]
Tesekkur ederim bu arada atlamisimGüle güle kullanın. Aynalarıda kayar yapın [emoji846]
Zaten elimde belirttiginiz marka model led varXenon set yerine
Photon Milostone 3+ serisi düşünün derim led ancak doğru montaj yapıldığında xenona göre daha iyi performans veriyor
Hocam bende u yok j var[mention=11839]HONEY[/mention] hocam replika j led yada u led gece kullanım videosu paylaşabilir misiniz? Alacak olanlara referans olması açısından
Aliexp. den almadım aracını satan bir arkadaşla takas yaptık@sgt85 aliexpresden hangi satıcıdan aldınız bende çok kararsızım ya sıkıntı çıkarsa diye ?
Teşekkür ederimHayırlı Olsun Hocam.. Güle güle kullanın çok ii denk gelmiş
İmkanınız varsa kesinlikle haklısınız osram ya da orjinal çıkma alın@HONEY Demekki ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor, bende j led far için satıcılara buğu ve su geçirme konusunda garanti veriyormusunuz dedim hiçbiri garanti vermiyor, anladığım kadarı ile bu tür satıcılar ithalatçı değil, bu işi korsan yapan yerler, çünkü ithal edilen ve ülkede satışı yapılan bu tür ürünler için garanti vermek zorundalar, gidip bu gün bir j far alsak yarın ledlerinde vs problem olsa arkasında durmayacak bu arkadaşlar,
bu fotodan sonra tamamen kararı verdim, IP69 sertifikası olan OSRAM veya orjinal çıkma U led alacağım