Değişiklik vakti.


@Mmt0634 Benim aracımda arka kol dayama mevcut, donanım paketiyle alakalı olabilir bu durum, golfün hastası değilim ben o sebeple o kadar etkilenip hemen satıp golf almam gibi geliyor misal bunu satarsam astra k alırım gibi, hatta bir excellence cdti otomatik alıyordum lakin bir iki pürüz çıktı alamadım bu araç kısmet oldu.

 

@Golf835 Kızacak birşey yok arka arkaya iki golf kullandım iki yıl boyunca ve golfün yol tutmadığını ben gayet iyi biliyorum aksini idda etmek mantık olarakta teknik olarakta doğru olmaz.

 
@aaron Km ve hasar durumu önemli biraz, eğer 50-60 bin km hasarsız arıyorsanız manuel olanı 100-105 arasında(sunroof şart ise) sunroof istemezseniz bir 10.000 düşüyor fiyatı.

Sunroof çok az focusta var bu sebeple kendi kıymetinden daha fazla fark ettiriyor ikincielde.

 
Kalite ve sürüş konforu açısından bence yanlış seçim olmuş. Golf yol tutuşu dışında, focus’a göre her kulvarda önde olan bir araçtır. Denemek istemişsiniz farklılık olmuş. Hayırlı olsun.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@tuncer_2632 Çeşitlilik olması iyidir, aksi olsa focus astra i30 ceed gibi arabaları kimse almaz kimse kullanmazdı, her aracın kendine göre güzel yanları vardır diye düşünüyorum, arka arkaya iki Highline golf kullandım aynı aracı üçüncü defa almaya gerek duymadım diyelim, yoksa 2015 tdci focus titanium fiyatına 2014 tsi golf Highline de alabilirdim ama tercih focustan yana oldu bu defa.

 
@caglar_61 Hiçbir aracıma yada daha genel tabir ile hiçbir eşyaya bağımlılığım yoktur, alırım kullanırım sonra satarım hiçbir aracıma bir yıl dan fazla binmedim o sebeple golf focus astra v40 falan çok ayırmam alırım kullanırım, bu gibi şeylere çok kıymet vermemek lazım nihayetinde biryerden biryere gitmek için icad edilmiş şeyler arabalar.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt