GOLF 7.5 ÇİFT J FAR HK.


@Berkan atölye semih bu konulara bakıyor hocam bir internetten araştırıp bakın çok iyi iş çıkarttığını duydum. muhtemelen sizin tek j farı sadece içini açıp diğer tarafada led şerit çekerek halledecektir.

 

[mention=12935]Berkan[/mention] atölye semih bu konulara bakıyor hocam bir internetten araştırıp bakın çok iyi iş çıkarttığını duydum. muhtemelen sizin tek j farı sadece içini açıp diğer tarafada led şerit çekerek halledecektir.
Kesinlikle bende atölye semih oneririm ama sirf cift j yansin diye orjinal fari acmak kapatmak ilerde bugu sorunu cikarabilir

Dokunmamanizi oneririm
 
Çift J yapmak için güzelim led far kesinlikle açtırılmaz.Orijinal gibi asla olmaz. Bugün almasa yarın su alacaktır buğu yapacaktır.

 
Beyler ben orjinal farımı açtırmak istemiyorum zaten orjinali paketleyip eve koyucam ama çift j far alıp eski farımın ampullerini ona takabiliyormuyum uyum sağlıyormu benim bunu öğrenmem lazım extradan led falan almak istemiyorum yani durduk yere bi 1000 lira daha açılmaya gerek yok :)

 
Herkese meraba bütün yorumları tek tek okudum ama soruma cevap bulamadım şunu sormak istiyorum.aracım 2019 highline tek j far ben çift j fara geçmek istiyorum kendi farımdaki ampulleri çift j ye geçirebiliyormuyum? Yoksa extra ampul mü almam gerekicek. Ben aydınlatmasından aşırı memnunum başka bi ampul takmak istemiyorum ??? Çift j farı alıp benim farın içindekileri ona geçirip devam edebiliyormuyum nolur evet diyin :))
@Berkan Orijinal farınızdaki ampulleri tayvan çift j fara aktardınız diyelim, aynı aydınlatma performansını alabileceğinize inanıyor musunuz? 

Mantıkla düşünürsek mevcut farınızla devam edin; çift j fara aşığım, onsuz olmaz diyorsanız da orijinal fara atölyesemih, azc car style gibi bir yere modifikasyon yaptırın derim. 

 
Beyler ben orjinal farımı açtırmak istemiyorum zaten orjinali paketleyip eve koyucam ama çift j far alıp eski farımın ampullerini ona takabiliyormuyum uyum sağlıyormu benim bunu öğrenmem lazım extradan led falan almak istemiyorum yani durduk yere bi 1000 lira daha açılmaya gerek yok :)
Bu soruları yetkile servise sorsanız daha net cevap alırsınız. Bende arabayı ilk aldığım zaman sizin gibi çift j yapmak istiyordum servisi aradığımda nedenini hatırlamıyorum ama çift j değişim yapmadıklarını belirtmişlerdi. 
ayrıca forumda konusu olan çift j osram ürününü de inceleyebilirsin 

 
@Umut Özdemir @Alpyaman tek j ile çift j arasında sadece led farkı yokmuş, çift j de afl özelliği olduğu için farın tekniği tamamen farklıymış, orjinal çift j far bulup alırsanız 500 e tek j den çift j ye geçiş olur dediler, lakin tek j yi verip çift j almak için de 3000-4000 arasında fark vermek lazım, bu rakama değer mi tartışılır.

 
@PAŞAM Hocam siz faturanızı alın, ülkeye ithalatı yapılan ürünlerin en az iki sene garantisi olmak zorunda problem halinde tüketici hakem heyetine gidersiniz. Önemli olan fatura, 

Ancak led far istiyorsanız özellikle Osram’ın ürününü öneririm hem garantili hemde çok kaliteli.

ucuz mal alacak kadar zengin değilseniz osram alın. 

 
hocam yolum düştü meraktan girdim dükkana sordum ...benim tercihim orjinal farı açıp içine hellanın merceğini montajını yapıp orjinal d1s ampul ve hella gen5 balast tan yanadır herzaman..

 
çok iyi duruyor hocam, kazasız belasız sürüşler..

 
@chemdemir  far yıkamaya gerek olmadığı için değil hocam. Kış paketi opsiyonun olmadığında haliyle far yıkaman da olmaz. 

 

@chemdemir dostum kısa led benim sıkıntım var akşamları göstermiyor phılıps photon çok öneri var ama uygulayıp öneren yok sen uyguladıysan önereceğin marka var mı fiyat önemli değil.

 

Geri
Üst Alt