kursad2566
Yeni Üye
- İsim
- Kürşad
Fikri olan yok mu?
Herhangi bir sıkıntı olmaz hocam. Gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz [emoji4]Merhaba 1.2tsi. Comfortline aracima vag kodlama ve katlanabilir ayna yaptirmak istiyorum acaba bunlari yaptirsam ileride bir sorun cikarmi veya beyni bozarmi ?
Çinden satın alıp montajını yenibosna da apo ustaya yaptırabilirsiniz. 250 $ civarı ürün tutar 100-150 tl civarı montaj@MSEfiyat konusunda bilginiz var mı peki ve istanbul da nereye yaptirabiliriz
Benim midline plusa fonksiyonel direksiyon yapan usta 1500tl istiyor, herşey dahil. çinden parçaları getirsem, sadece montaj ve kodlamayı yapsan dedim, 400tl dedi. çok fazla değilmi. para bu kadarmı kolay kazanılıyor. 1 saatte takıyor. 400tl. iyi para.Çinden satın alıp montajını yenibosna da apo ustaya yaptırabilirsiniz. 250 $ civarı ürün tutar 100-150 tl civarı montaj
400 tl çok fahiş fiyat. Parçaları kendisi çinden alacak zaten. Sırf kârını düşürmemek için. Nefret ediyorum böyle insanlardan.Benim midline plusa fonksiyonel direksiyon yapan usta 1500tl istiyor, herşey dahil. çinden parçaları getirsem, sadece montaj ve kodlamayı yapsan dedim, 400tl dedi. çok fazla değilmi. para bu kadarmı kolay kazanılıyor. 1 saatte takıyor. 400tl. iyi para.
Parçalar sök ve tak şeklinde aslında hocam. Eğer kapıyı sökecek usta bulursanız kendiniz takabilirsiniz.Aynen hocam.
Rekabet olmayınca böyle oluyor. Ankarada bu işi başka yapan usta yok maalesef.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi