Uzatılmış Garanti Devir İşlemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okan Şen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uzatılmış garanti için yetkili serviste devir işlemleri şart.
Eğer süresi henüz başlamadıysa önceki sahibi arayıp iptal edebilir, ödediği ücreti geri alabilir.
Servise gidilmesine gerek yok hocam. Formunu doldurup imzalayıp vdf sigorta'ya mail de atsanız oluyor.

şöyleymiş.

servisle iletişime geçtim. onlar da vdf ye yönlendiriyor. kendileri bir şey yapmıyor.

vdf bir form ve istediği evrakları mail ile yeni sahibine iletiyor. yani bana.

ben de formu satıcıya yoluyorum. satıcı doldurup tekrar bana yolluyor. ben de benim tarafımı dolduruyorum. yeni ruhsat ve yeni satış sözleşmesini de ekleyip vdf ye mail atıyorum. 3 iş günü sonra işlem gerçekleşiyormuş.

şimdi o 3 iş günün bekliyorum.

ama bu iş biraz kara düzen olmuş. satıcıya tekrar ulaşmak, ondan evrak istemek falan abes oluyor. buna başka bir yol bulunsa daha güzel olurmuş

kalın sağlıcakla.

Galatasaray'daki bizim sol bek kazımcan mı :)

Hocam o clio'ya binmiyor muydu :)

2023'de Altay'da oynarken almış bu aracı hocam İzmir'den. 1.5 Golf 8 rline limon sarısı :) Geçen sene Ankaragücü'ne kiraladığımız zaman da satmış. Aracı Ankara'dan aldım ben de galeriden. 2 ay önce aracımı bakıma götürdüm servisteki çocuk söyledi abi böyle böyle bu aracın uzatılmış garantisi var vs. diye. Haberim bile yoktu yani. O günden bu güne kendisine ulaşmaya çalışıyorum :)

2023'de Altay'da oynarken almış bu aracı hocam İzmir'den. 1.5 Golf 8 rline limon sarısı :) Geçen sene Ankaragücü'ne kiraladığımız zaman da satmış. Aracı Ankara'dan aldım ben de galeriden. 2 ay önce aracımı bakıma götürdüm servisteki çocuk söyledi abi böyle böyle bu aracın uzatılmış garantisi var vs. diye. Haberim bile yoktu yani. O günden bu güne kendisine ulaşmaya çalışıyorum :)
kulubun kapısında yat

Hocam çok zor sanki ulaşmak futbolcu olduğu için ama belki yine de bulursun.

Ben de üzülmüştüm Osimhen, Icardi nelere biniyor garibim Clio'ya biniyor diye, adam da R line varmış :)

Listesindeki aynı soyadlı kişilere yazacam, belki onlar ulaşırlar Kazımcan'a :) Diyelim hallettim ve garanti kapsamına aldılar aracı. Kavramayı garantiden değişebilir miyiz? 1'den 2'ye geçerken titremeler başladı. Değişmeyebilirler diyenler var, zamanla aşınan bi parça olduğu için aynı balata gibi. 2023 model 71 binde araç. Bilgisi olan var mı?

Listesindeki aynı soyadlı kişilere yazacam, belki onlar ulaşırlar Kazımcan'a :) Diyelim hallettim ve garanti kapsamına aldılar aracı. Kavramayı garantiden değişebilir miyiz? 1'den 2'ye geçerken titremeler başladı. Değişmeyebilirler diyenler var, zamanla aşınan bi parça olduğu için aynı balata gibi. 2023 model 71 binde araç. Bilgisi olan var mı?
Menajerine ulaşmayı dener misin yada doğuş otoda tanıdığın varsa numarası kayıtlıdır, rica et onlar ulaşsın.

Aracın önceki yapılan kasko/sigorta poliçelerinden iletişim bilgisi bulunabilir gibi düşündüm, bu adımı da deneyebilirsiniz belki. Tanıdık sigortacınız varsa yardımcı olabilir, en azından mümkün olup olmadığını söyler hocam.

Hocam hepsini denedim, kimse o topa girmiyor. Tek yol o formu doldurup imza attırmak. Kavramayı değiştiremeyeceksek bi anlamı da yok gibi. Satacam zaten aracı, garantiden değiştiremeyeceksek cepten değiştirip satıcam.

Hocam hepsini denedim, kimse o topa girmiyor. Tek yol o formu doldurup imza attırmak. Kavramayı değiştiremeyeceksek bi anlamı da yok gibi. Satacam zaten aracı, garantiden değiştiremeyeceksek cepten değiştirip satıcam.
Yani bulmanın çok yolu var ama dediğiniz gibi "KVKK" olayından dolayı o topa girmek istemezler, benim de bulma şansım var ama yine göze almak istenilmeyen bir risk.

Geri