Golf mü yoksa diğerleri mi?


44ibrahim1453

Yeni Üye
Katılım
23 Eki 2016
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
İsim
ibrahim
Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle geçmişte iki defa golf kullandım 1.2 pasifik mavi 2016 model confortline ve satip aynı model r line 150 hp full özellikli bir golf aldım bir sene kadar kullanıp sattim iki senedir arabasızım ve şuan 175-180 bin civarı nakitim var ve bir kaç aydır golf ve diğer arabalara bakıyorum ama çok kararsızım öncelikle aklımda olan araçlar golf mercedes a200 c180 ve cla200 son zamanlarda da bmw 3.20ied luxury line paketine bakıyorum ama birtürlü karar veremedim golf haricinde diğer arabalara binme ve test etme şansım olmadı siz benim yerimde olsaydınız üçüncü kez golf mü alırdınız yoksa diğer araçlardan hangisi daha mantıklı artı ve eksileri yazarsanız benim için aydınlatıcı olur yani 175-180 bin lira için golf mü diğer araçlardan hangisi sizce daha çok hakkını verir şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim 

 
CLA harici hepsi tercih edilebilir., bayiye gidip test sürüşüne çıkıp kendi beklentilerinize göre karar vermeniz daha iyi bir tercih yapmanıza olanak verir

 
bende 4 tane golf kullandım ancak bi daha araba alırsam passat alırım o bütçelere

 
Bmw tercih ederdim bu bütçeye şahsen :)

Hangisini seçerseniz seçin şimdiden hayırlı olsun :)

 
ben olsam 2017 model Rline passat alırım 1.4 150dsg

 
Tercihim kesinlikle 3.20ied olurdu.

 
m paket olmamak kaydı ile BMW 3 serisi tercih ederdim ben olsam

 
@44ibrahim1453 Bir hafta önce Golf satıp (1.2 comfortline manuel) 3 gün önce de f30 3.16i modernline almış biri olarak, hala bmw'ye alışamadığımı söyleyebilirim. Evet bmw lüks, gösterişli, ego okşuyor, dizaynı göz hoş geliyor, bir sürü artısı var. Ama golfün hepimizin malumu olan verdiği bir his var. Bu hissin adı konfor mu yoksa pratiklik mi tam adını koyamıyorum ama gerçekten golften sonra başka bir araca geçtiğinizde sürüş ve diğer disiplinlerde o hissi arıyorsunuz. Aklıma gelen ilk basit örnek yan aynalar mesela. Golfün yan aynaları o kadar işlevsel ki, hala bmw'nin küçük yan aynalarına alışamadım.

Araçta ne aradığınız araçtan ne beklediğiniz sorunuzun cevabını belirleyecektir. Ben bagajın yetmemesinden ve düz vitesten bıkkınlık geldiğinden değiştirdim aracımı. Eğer bu tür elzem ihtiyaçlarınız yoksa, bir heves ya da tutku da beslemiyorsanız bmw'yi düşünmeyin derim. Mercedes için bilgim olmadığı için bir fikrim de yok. Almak istediğiniz araçları görün, binin, sürün, kurcalayın, hangisinde evet bu diyorsanız onu alın..  

 

Bence o paralara 4 çeker bir suv alınabilir subaru gibi. Golf güzeldir basınca gider tok arabadır. Bende şuan golfümü satıp bagajı büyük tam otomatik suv veya sedan almayı düşünüyorum. Golten inip başka bir araca bindiğiniz yadırgayabilirsiniz ama zamanla alışırsınız. Benim düşüncem lpg li bir araçtan yana olurdu. 

 

Geri
Üst Alt