Gözün aydın abi.evet bende dün m8 360 led ampüle geçiş yaptım iki resim ekliyorum video çektim ama ekleyemedimbenim için yeterli @muhammedakgunes muhammed kardeşime teşekkür ederim...
![]()

Gözün aydın abi.evet bende dün m8 360 led ampüle geçiş yaptım iki resim ekliyorum video çektim ama ekleyemedimbenim için yeterli @muhammedakgunes muhammed kardeşime teşekkür ederim...
![]()
sana da mı aşıladı abievet bende dün m8 360 led ampüle geçiş yaptım iki resim ekliyorum video çektim ama ekleyemedimbenim için yeterli @muhammedakgunes muhammed kardeşime teşekkür ederim...
![]()
bende alacağım ama elinde yokmuş gelince 2 takım alacam birini çift j fara diğerini de u led fara takacam mercek farkını da karşılaştırmış oluruz. u led'lerin mercekleri daha iyi diyorlar. Bi ledler gelsin @muhammedakguneskardeşimden haber bekliyorum3 saat önce, metinkar yazdı:
evet bende dün m8 360 led ampüle geçiş yaptım iki resim ekliyorum video çektim ama ekleyemedimbenim için yeterli @muhammedakgunes muhammed kardeşime teşekkür ederim...
Video:
Hocam soyadın bile aydınlığı çağrıştırıyor.@AhmetCakmak valla hocam hali hazırda bir işim olmasa yapardım cidden![]()