- İsim
- Yunus
- Araç
- 1.4 TSI 150 HP
@Dreamliner Ürün stoğu mevcut mudur? Ya da nereden temin edebiliriz? İnternetten arattırdığımda sadece yabancı sitelerde çıkıyor.
Hocam bende almak istiyorum banada atabilir misinÖzel mesaj atıyorum hocam.
Artık yurtdışından getiren yoktur diye düşünüyorum.bende almak isterim hocam
Bende istiyorum bana da at kardeş eğer ürün varsaÖzel mesaj atıyorum hocam.
Hocam optimum kullanım senaryomu olarak bir tane 45x70 gibi büyük boy twisted, bir de 40x40 gibi ufak twisted ile oluşturdum. Zaman zaman tek taraflı nasiol twistedı da yancı olarak kullanıyorum. Ufak tefek yerler ve araba aşağısında kalan yerler için ufak twistedlar kurtarıcı oluyorArkadaşlar konunun em son güncel olduğu zaman 6 sene öncesi, bunun farkında mısınız..?
Şuan wizard marka olarak satışı yok, Alternatif pek çok marka var, illa ki Wizard Gloss Blue Marlin olmasının size bir avantajı yoktur, ve en iyisi wizard değildir, bu bezlerin tamamı Kore menşei’lidir,
Liquid Elements Black Hole XL
Purestar Duplex Twist
KLIN Korea Drying Duo
KLIN Korea Drying Duo Evo
Mümkünse açık renk seçeneği varsa (bazılarında var bazılarında yok) açık renk tercih ediniz, bu sayede havlunun ne zaman kirlemdiğini fark etmiş olursunuz,
Havlular 2-3 farklı boyutta satılır, En büyüğünü alayım mantığı ile ilermeyin çünkü (45x70 / 50x80 cm) olan orta boy olanları ile bu tip (twist - büklümlü iplik yapılı) havlular tek seferde — aynı anda 2-3 Golf boyutunda aracı kurulama imkanı verir. Artık yerli markalarında bu tür ürünleri satılıyor ancak fiyat olarak kendini bu işe adamış bu alanda uzmanlaşmış kaliteli markalar ile aynı rakamlara satıldığı için bir espirisi kalmıyor. Buna dikkat edin.