@Salim arabyı aldıgım kişi o yüzden sattı desene
pekala istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz yetkili servis varmı? seyrantepe deki general kapandı diye biliyorum ama :S
vede yetkili mi daha iyi özel mi ?
Araç 4 yaşını doldurduğu için yetkili serviste yedek parça ve işçilikte %25 zubizu indirimi olur.!!
Bu indirimle beraber hemen hemen dışarı ile yakın fiyatlara geliyor., Dışarda yaptırmaya değmiyor., Zaten arada uçurum fark olsaydı bilee yine de serviste yaptırmanızı önerirdim., triger, devirdaim gibi hayati parçalarda orjinal yedek parça kullanmak önemli., dışarda özel servis efendim biz de orjinal ürün kullanıyoruz falan bunlara pek itibar etmeyin., o özel servis trigeri, devirdaimi orjinal kullanmaya kalksa astarı yüzünden pahalıya gelir.,
Serviste tüm işlemler ve değişen yedek parçalar 2 yıl garantilidir., özel servis bunu yapabilir mi yapamaz, malesef özel servisler yaptığı işin 1 ay bile arkasında durmuyorlar.,
Değişmesi gereken parçalar: triger kayışı, v kayışı, rulmanlar ve gergi bilyası bu parçalara özetle triger seti diyoruz., devirdaim pompası, bir de aracın eski sahibi son 2 yıl da fren hidroliğini değiştirmediyse, fren hidroliğini değiştirmeniz iyi olur., zaten fren hidroliği pahalı bişey değil ondan korkmayın..
Sanırım Maslak Doğuş Oto size en yakın yer