U ledli güzelede temiz motor yakışırbu ne kadar güzel bişey olmuş böylebuluşalım en yakın zamanda bende isterim

U ledli güzelede temiz motor yakışırbu ne kadar güzel bişey olmuş böylebuluşalım en yakın zamanda bende isterim

hocam hayırlı uygurlu olsun, fr yerine highline'a gectin demek dogru yapmıssın cunku masallah aracın cok guzel . zevkle takip ediyorum konuyu
  hocam hayırlı uygurlu olsun, fr yerine highline'a gectin demek dogru yapmıssın cunku masallah aracın cok guzel . zevkle takip ediyorum konuyu Saolun hocam , hiç aklımda yoktu açıkcası bu fiyata golf almak . Aracın Sakarya’da olması fiyatı donanımı gibi sebeblerle aracın sahibi oldukvaaayhocam hayırlı uygurlu olsun, fr yerine highline'a gectin demek dogru yapmıssın cunku masallah aracın cok guzel . zevkle takip ediyorum konuyu

Yapalı 1 saat bile olmadı içindeki sular buharlaşınca görüşü etkileyip etkilemediği belli olur . Eski aracımda markasız ön cam filmi vardı o bile görüşü çok etkilemiyordu. Bunun çok etkileceğini sanmıyorum .

En kalitesiz film bile baya ısı kesiyor . Cam tavan siyah olduğu için birde ısıyı çekiyor .@mbonat bende can tavanda var çok faydalı diyemem gerçi filimsiz hiç kullanmadım o yüzden aradaki farkı bilemiyorum.
atr20 en koyusu mu?
250 tl hocam