fikretsahban
Yeni Üye
- İsim
- Fikret Şahban
Merhaba. 2015 model 1.4 TSI manuel vites aracımda son 2 aydır motordan gelen tuhaf bir ses mevcut. Bu ses sadece sabah ilk çalıştırmada, gaza basıp çektikten sonra geliyor. 15-20 saniye sürüyor ve sonra kayboluyor. Bu sesin geldiği zaman normalde 900 olan rölanti devrinin 1100 olduğunu farkettim. Ses kaybolunca devir tekrardan 900’e iniyor.
Aracı servise bıraktım ancak usta iki gündür motordan o tuhaf sesin gelmediğini söyledi. Ben eminim ki aracı eve getirsem yine aynı durum devam edecek. Aşağıya çektiğim videoyu atıyorum eğer daha önceden benzer bir problemi yaşayan varsa ve ne olduğunu, nasıl çözüldüğünü yazabilirse çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür eder, hayırlı günler dilerim.
Aracı servise bıraktım ancak usta iki gündür motordan o tuhaf sesin gelmediğini söyledi. Ben eminim ki aracı eve getirsem yine aynı durum devam edecek. Aşağıya çektiğim videoyu atıyorum eğer daha önceden benzer bir problemi yaşayan varsa ve ne olduğunu, nasıl çözüldüğünü yazabilirse çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür eder, hayırlı günler dilerim.
Moderatör tarafında düzenlendi: