@ahmet3976 yeni golf demedim ki hocam ama sonucta 2016 diye bi golf olacak bunu ne zaman yayınlayacaklar diye sordum sonucta 20 gün sonra ön sipariş alacaklar hicmi görselini görmeyecegız?
Hocam model yılından başka bir değişiklik olmayacak büyük ihtimalle ufak tefek donanım (sonradan eklenen 6.5" ekra gibi) değişiklikleri olurmu bilmem ama herşey aynı olduktan sonra görsel vs. Beklentinizi anlayamadım.muslumbingollu dedi:@ahmet3976 yeni golf demedim ki hocam ama sonucta 2016 diye bi golf olacak bunu ne zaman yayınlayacaklar diye sordum sonucta 20 gün sonra ön sipariş alacaklar hicmi görselini görmeyecegız?
Doğru bilgi. Ben de ceramic pro 9h strong mevcut. Kuş pisliği kurusa bile, elinizle ittirdiğiniz an sigara külü gibi dağılmakta. Reçine gibi şeyler de nemli bezle bir kere üstünden geçtiğiniz an i bırakmadan gidiyor.Umut dedi:Bende de seramik kaplama var,boyanın kuş pisliğinden zarar görmediği ve yüzeyden kolay çıktığı söyleniyor.Seramik yapılan yüzeye zarar veremiyor diye biliyorum Batuhan hocam @batuhantashan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Panjurlar farklı hocam. Bi-xenon farın içindeki krom detay ile uyum sağlanmış. Comfortline'da yok malesef. Ama bi-xenon opsiyonu eklenirse onda da olacaktır.Yunus Emre dedi:@MSE hocam comforline araçtaki ön panjur çıtası ile highline daki çıta niye aynı hizada değil ?