Yeni Tiguan (2016)

@Vibrant hocam uzun yolda giderkeb genelde eco modda seyrediyor zaten dolayisiyla ortalama 7 lere iniyor. 8,5 lara inermi bilemiorum Istanbul trafiginde ama 4-5 bin km den sonra tekrara yazarim ole bsy olursa  :000074-medium:

Bizim yakin bi abimiz aldi 1.4 act dsg. Sehiricinde 9lt den asagi zor goruyorum diyor.

bugün vw bayiye gittim , 1.6 tdi comfortine sonunda geliyormuş bu ay ellerine .

ben engelli raporu ile bu aracı düşünüyorum 1.6 tdi highline manuel ve 1.4 tsi highline dsg arasında kaldım. bugüne kadar hiç otomatik kullanmadım. mecburi hizmette atanacağım yere göre birini tercih etmem gerekecek. 1.6 tdi performansı nasıl olacak merak ediyorum.

Merhaba 

Gecen gün golf aldık arkadaşa hanıma söyledim tiguan fiyatı al diye tanıdık fiyat vermiş.Bilgi olması açısından paylaşıyorum

1.4 150bg Dsg comfortline

Cam tavan

aktif info display

led sürüş ve gündüz farları

18" kingston jant

Derin siyah

127.000 TL

Maşallah bende yakından gören biri olarak gerçekten alınacak bir araç.. İleride inşallah :)

@RockandRage hocam o fiyata highline almak daha mantiklidir sonra satarken cok deger kaybederdiniz... zaten highlineda hepsi mevcut  s=bigstar

Yeni Tiguan R-line paket Türkiye'ye gelecek mi acaba.Bilgisi olan arkadaşların görüşünü almak isterim.

@RockandRage hocam o fiyata highline almak daha mantiklidir sonra satarken cok deger kaybederdiniz... zaten highlineda hepsi mevcut  s=bigstar
Hocam daha golfün kredisi bitmedi nereye alıyoruz sadece fiyat aldık nedir ne değildir öğreneyim istedim.Maksat bilgi paylaşımı olsun

Saygılarla

@tfk35Büyük ihtimal doğuş tarafından getirimemiştir diye tahmin ediyorum.Araç gerçektende ateş ediyor resmen:)

Geri