Yeni Tiguan (2016)

Ben beğendim...

1.6 TDI DSG ülkemize gelirse önemli başarılara imza atabilir diye düşünüyorum..

Motor Seçenekleri:

TSI benzinli motorlar; 125 hp 1.4 TSI, 150 hp 1.4 TSI, 180 hp 2.0 TSI, 220 hp 2.0 TSI

TDI dizel motorlar; 115 hp (1.6 TDI muhtemelen), 150 hp 2.0 TDI, 190 hp 2.0 TDI, 240 hp 2.0 TDI

1.6 dizel fiyatı muhtemelen çok yüksek olacak. 1.4 act olursa hoş olur ;)

golf ün şişmanı gibi olmuş

çizgiler keskin net şaibesiz

bakışlar tanıdık...

Çok ama çok güzel olmuş, passat ın kısaltılmış ve hormon verilmişi gibi dursada, selefine göre 10 numara 5 yıldız.

Harika olmuş. Koltuk ve direksiyonu tuhaf buldum sadece.

Volkswagen yetkililerinin açıklamaları:

Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Heinz-Jakob Neußer:

“Tiguan yeni sürüş yardımı ve iletişim sistemleri ve ayrıntılardaki mükemmelliği ile segmentinde standartları yeniden belirleyecek”.

“Ön kısım asistanı ve şerit asistanı ulaşılabilir fiyatlı çok satan modellerde trafik güvenliği anlamında yeni bir çığır açacak”.

“Aktif kaput, bir yaya ya da bisikletçi çarpışma esnasında temas ettiğinde kaputu kaldıran bir mekanizma. Bu sayede tehlikeli yaralanmalar önleniyor”.

“Tiguan her milimetresi ile mükemmel tasarlandı. Günlük işlerinde ve kişisel hayatlarında geniş ve kullanımı esnek ve kolay bir yardımcı olarak milyonlarca aile yeni çağın gereklerine uygun bu otomobili beğeniyor.”

“Pek çok sürücü için geniş bir SUV artık MPV'lerin yerini alıyor. Yüksek oturma pozisyonu, genişliği ve özgün görünümü ile günlük kullanıma da uygun bir otomobil. Yeni Tiguan'da bu özellikler 2500 kilograma kadar çıkan treyler kapasitesi ile de destekleniyor. Modelde en iyi dört çekişli sürüş sistemlerinden birisi de standart donanım olarak geliyor: 4MOTION. Bu da otomobili gerçekten her koşula uygun hale getiriyor."

Volkswagen Tasarım Şefi Klaus Bischoff:

“Modüler çapraz matriks bize tasarım için mükemmel iskeleti oluşturan yeni bir platform verdi. MQB platformu SUV ile buluştu ve bu çok iyi oldu. Temel sağlam olduğunda ve doğru boyutlar tanımlandığında çok iyi bir otomobil üretme şansınız yükselir. Biz de bu mükemmel fırsatı değerlendirdik”.

“Otomobilin çizgilerinin keskinliği sağlamlığı ve düzgünlüğü gösteriyor. Elmas gibi kesilmiş, olağanüstü keskin ve olağanüstü net. Bu aynı zamanda çok tutkulu”.

“Kabataslak çizdiğinizde -tıpkı Beetle'ın iki tekerlek bombesi ve eğimli çatısı ile çizdiğimiz gibi-, yeni Tiguan kendisini diğer tüm SUV'lerden ayıran, benzersiz çift karakter çizgisinden oluşan bir siluet ile tarif edilebiliyor.”

http://www.ototeknikveri.com/haber/5597/2016-vw-tiguan-frankfurt-lansmani

çok güzel ilerde golf u satarsam tiguan alcam 

Ön siparişlere başladılar sanırım. Volkswagen Türkiye sitesinede eklenmiş araç.

Geri