dtkorkmaz
Üye
Bayram öncesi imkansız. Tek tesellimiz faturasının kesilmesi olur.Mehmetalper24 dedi:Limana persembe gelse bile bayram oncesi alamayacaz heralde demi?Benimki de ayni gemide.
Sizin arac ne durumda su an teslim aldiniz mi?delfino dedi:Fatura kesilsin o bile yeter bence , bayramın uzama işini açıklamadılar hala . Bir umut uzamasa ne kadar sevincem![]()
Haber var mı araçtan?delfino dedi:Dün yanaştı gemi , bugün st ile görüştüm . Bayram uzarsa yetişmeyecek dedi teslimat .en kötü cumaya kadar fiyatı sabitleyelim dedim . Sorun olmaz dedi .
Bayramdan sonrasına alıştırdım kendimi , bir umut bayram tatili uzamazsa haftaya alırım .
Baya hızlılarmış çok ilginç. Önceki gemide gelmiş olmasın? Beni aramadılar çünkü.izzetguntalaz dedi:Benim araçta bu gemideydi herhalde s/t araç istanbu la indi gümrükte diye aradı bugün vekalet ve ödemeyi yaptım.
Tırefik şubede pazartesi günü nöbetçi işlem yaparsa salı günü teslimederiz dedi. Olmazsa bayram sonu hadi bakalım![]()
ST aradı beni. Para istiyor şu an. Yüzde 4 indirim yaptı hiç zorlamadım artık.Mehmetalper24 dedi:Sizinki baska gemi buyuk ihtimalle bizim gemi efesanin yakininda sabit duruyor suan yarin yanasacak heralde