Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Golfe yakıştıramıyorum Ama bunda orjinal bir aksesuar olmamasının etkisi çok büyük. Tam kaplayan kesinlikle kötü duruyor. Bu görüntü olarak göze hoş geliyor.
İçinize siniyorsa gerisi önemli değil
Bence kötü yorum yapan arkadaşlar "bana göre", "bence" gibi ifadeler kullanırsa daha hoş bir ortam olacaktır.
Tadında yapılan her şey bence güzeldir. Ayrıca araca herkes kendisi için bir şeyler yapıyor. Kendisi beğeniyorsa sıkıntı yok bence. İyi günlerde kullanın. Ben beğendim.
Şahsi görüşüm sportif detaylar yoksa araçta düşünülebilir ama sanırım bunlarda da kalite kalite var ki ton farkı oluşuyor. Kimisi ayna gibi parlarken kimisi biraz daha mat duruyor. Mat olanları araçta sportif detay çok yoksa düşünülebilir şahsi görüşüm.
@bunyamin81 merhabalar aracınıza yakışacağını düşünüyorum, birazda zevk meselesi araç üzerinde görüp beğenirsen taktırabilirsin ben Büyükçekmece de hym tunnig de yaptırmıştım.