Çok güzelmiş şimdiden alacak arkadaşlar a hayırlı olsun....
Alabilecek durumum yok olsada almam zaten ben golf 9 u bekliyorum

))
benzine para ver mtv de zam haberleri şaka gibi %22.5 derler yapsınlar tabi bi sözüm yok bi bildikleri vardır elbet ama bende ödeme gücü kalmadı...
1 tane kendime 1 tane devlete al sonra da kira öder gibi mtv sigorta kasko artiii BENZİN veya MAZOT ikiside aynı zaten e bide şirin şirin bi yaga filitreye ver 1.500 tl oda 2 bin olur yerinde duracak değil ya...
mecbur verecek kronik sorunlarla gelecek....
Nedeni araç firmaları yenilik yapıyor fakat parçadan Daha çok kazanıyor kullanıcı hatası adı altında 3 binlik işe 20 bin diyor sonra sen iyi bir arkadasa benziyorsun gel sana bunu 12 yapalım yok yok 10 yapalım hadi ya çok iyisin iyi niyet var sana bunu yaptım 8 diyor bizde sevincten ne yapacagimizi bilemiyoruz e kardayiz sonuçta....
bu nedır ya bi araba zevkim vardı....
Alacak arkadaşıma sesleniyorum çok şanslısın değerini bil hemen sipariş oluştur arz telep doğrultusunda atıyorum 200 e açılış yaparsa biz millet olarak birden bastirirsak siparişleri....
e ilk biz binecez ya 1 aya kalmaz 250 260 olur e satılıyor sonuçta sakın sabırlı davranma hem kar da edersin imkan varsa al piyasa artar çok kaar edersin zengin olursun ki bide hava ego tavan imkanı olan imkanı olmayanı....
saygılarımla....