Boşuna dememişler, aklı kelden, benzini shellden al diye. ben yıllardır shellden alırım, 2-3 depo 95 oktanlı normal, 2-3 depodan sonra 1 depo V Power alırım. yalnız aldığınız istasyon da çok önemli, örneğin farklı bi ilde Shell'den alayım yine dedim 50LT hacimli depoda çeyrek depo olmasına rağmen 50,01 litre yakıt koydular.Merhaba arkadaşlar,
Aracımı aldığım 2016 yılından beri BP'den Ultimate Kurşunsuz benzin alıyorum. Başta %3 olan VW kampanyası daha sonra %5'e çıkmıştı ve çok memnundum. Fakat bu sene bu kampanyayı bitirmişler ve artık BP'de plakama puan işletemiyorum.
Hangi petrol istasyonunu kullanıyorsunuz? En sağlıklı ve maddi olarak mantıklı petrol istasyonu hangisi?
Haklısın Zip teknolojisi ile sıkıştırıp koymuştur .
Doğuş Çankaya'nın orada ki Shell iyidir. Ankara'ya gelişimde 4 defadır oradan aldım. son olarak ta 14 temmuz da doğuş otodan aldığım aracı fulledim. sıfır araç olduğundan depo tam takır olmasını rağmen 47,5 LT yakıt aldım. gayet iyi orayı da size tavsiye ederim. tabi ki size yakın veya yol güzergahınızda ise.Merhaba arkadaşlar,
Aracımı aldığım 2016 yılından beri BP'den Ultimate Kurşunsuz benzin alıyorum. Başta %3 olan VW kampanyası daha sonra %5'e çıkmıştı ve çok memnundum. Fakat bu sene bu kampanyayı bitirmişler ve artık BP'de plakama puan işletemiyorum.
Hangi petrol istasyonunu kullanıyorsunuz? En sağlıklı ve maddi olarak mantıklı petrol istasyonu hangisi?