Aliexpress Alınabilecek Ürünler Listesi 2019

bir buluşma olsun alacam size baklava ama zor:)
Ustad geç olsun da sağlık olsun inşallah

Kartalin arkasinda satilan bezelyeden yapilan baklava olmasinda

Son zamanda 2 kargo geldi bana . Bir bez almıştım denemek adına kendisi kadar vergi çıktı ona da :)  

@bunyamin81 Konunun en üstüne ekleyelim hocam dikkat ürünler bağımlılık yapıp cep yakabilir diye.  :lol:  Şaka bir yana, dolar 6.9-7 civarında olmasına rağmen halen daha yurtiçindeki çoğu ürünlerden daha uygun fiyata geliyor Aliexpress. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
23 martta pedal seti sipariş vermiştim, onunla beraber kapı eşiği golf yazısı söylemiştim o 28 günde falan geldi. Ama bu siparişte  bir sorun var sanırım. Takip özetini yüklüyorum buraya bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Screenshot_2020-05-17-15-38-42-883_com.android.browser.jpg

23 martta pedal seti sipariş vermiştim, onunla beraber kapı eşiği golf yazısı söylemiştim o 28 günde falan geldi. Ama bu siparişte  bir sorun var sanırım. Takip özetini yüklüyorum buraya bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Screenshot_2020-05-17-15-38-42-883_com.android.browser.jpg
RH122195598TR PTT kargo takip numaran bu hocam.

20 Nisan da gümrükten geçip 27  Nisanda dağıtıma çıkmış teslip edilemeyip iade olmuş şuan başakşehir ST.ULUSLARARASI PİM de yakınsanız gidip sorun

@kralmali hocam gelen giden olmadı valla öyle bişey imkansız güvenlik var 7 24 zaten orası teslim alıyor yine ptt nin katakullisi... Yasaktan sonra hemen gidicem zaten tahmin ettim biraz inşallah geri gitmez😥

@kralmali hocam kaç gün bekliyor ptt de bilginiz var mı birde nasıl ulaştınız takip numarasına ptt

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Raban7 hocam ben de daha önce yaşadım bu durumu. ptt dekilerln söylediği kadarıyla 1 hafta 10 gün tutup iade ediyoruz dediler. iadeye düşen ürünü ne kadar uğraştıysam da geri döndüremedim malesef :(  

Geri