Sefer bey, aracın bu sorunu için çözüm bulabildiniz mi?merhaba iyi günler,
Aynı hatayı bende alıyorum.ve bir kaldırıma sürtmeden sonra bu hatayı almaya başladım iki gündür devam ediyor..Acaba çözüm bulabildiniz mi?Teşekkür ederim..
Sefer bey, aracın bu sorunu için çözüm bulabildiniz mi?merhaba iyi günler,
Aynı hatayı bende alıyorum.ve bir kaldırıma sürtmeden sonra bu hatayı almaya başladım iki gündür devam ediyor..Acaba çözüm bulabildiniz mi?Teşekkür ederim..
Tuncer bey merhaba. Aracın bu sorununa çözüm bulabildiniz mi?Merhaba 2015 Golf7 1.2 comfortline sahibiyim geçen ay bir kaza yaptım ve kazadan sonra ışıklarda durduğumda frene basın uyarısı vermeye başladı. Yaptırdığım özel servise götürdüm fakat bilgisayara takmalarına rağmen şu ana kadar bir çözüm bulamadılar. Daha önce bu hatayı alan var mı?
Merhaba, bu sorunun birebir aynısını yaşıyorum ve şanzıman kartı değişecek dendi bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz? Tahmini 70k masraf çıkardılar.Aynı sorunu 2 aydır ben de alıyorum. Toplamda 6 kere oldu. İlginç bir şekilde hep aynı yerde oluyor. Arabayı sabah çalıştırıp 150-200 metre gittikten sonra oluyor. Ve araç gaz kesiyor. Durup P ye alıp stop edip yeniden çalıştırmadan düzelmiyor. Kaputu aç kapa vs yaptım. Yine tekrarladı.
Sürekli yapmıyor 2 günde bir 80 90 üstüne çıktığımda bu hatayı veriyor-Sürekli mi veriyor bu uyarıyı ? Benim aracım 2013 model 2 kez verdi şimdiye kadar aynı gün içerisinde oldu oda.
-Işıklarda duruyordum bir anda kadranda bir şey belirdi , baktım frene basın yazıyor.Önce ne alaka dedim araba zaten autoholdda duruyor.Neyse madem istiyorsun al dedim bastım frene ışık gitti
-sonra ben kıl oldum tabii durup durup denemeye çalıştım yapmadı , sadece dik bir yerde durdum autoholdu tam tutturmadım frene dokunarak durdum orada tekrar bu uyarıyı verdi.O günnden sonra bir daha yaptıramadım.
-VCDSle baktığımda arıza koduda yoktu , sizde sürekli mi yapıyor bunu?
Hemen sonrasında kontağı kapatıp açtığımda düzeliyor, araçta gaz kesme olayı çok fazla var.Merhaba, bu sorunun birebir aynısını yaşıyorum ve şanzıman kartı değişecek dendi bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz? Tahmini 70k masraf çıkardılar.