Golf bilgi ekranı


golf7_25

Yeni Üye
Katılım
19 Ara 2018
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
İsim
hamit akçay
arkadaşlar herkese iyi günler. Araç 1.2 tsı midline plus. bu sabah gösterge ekranında bilgilendirme sistemi kapalı uyarısı çıktı. tekrar nasıl açılacağını bilmiyorum. bilgilendirme sistemini açıp kapatma yeri var mı ya da bu bir arıza mı bilemedim.  bilen birileri yardımcı olabilir mi acaba?

 
Muhtemelen araç kapalı konumda iken araç ile ilgili safyada bu uyarıyı vermiştir.

Kontağı açın ekranın gelmesi gerekir.

 
aracın teybi kapalıysa ekranda böyle bir yazı yazar. 

 
@murat28 teyp açık haldeyken gösterge ekranında teypte çalan şarkıları ve radyo kanallarını gösteriyor. ama hız, tüketim vs. gibi şeyleri göstermiyor

 
yeni konu açmak istemedim.

bilgilendirme sistemi kapalı  uyarısını 2 gündür bende alıyorum. daha önce başına gelip çözümliyen varmı acaba... teybi açıyorum yok, kapatıyorum yine düzelmiyor. bilgi sistemine giriyorum ama düzeltecek bi şey yok.

 
@seferhasdemir olayı çözdüm.dalgınlığımdanekran ayarını direksiyonun sağ tarafındaki ayar yerinden müzik sistemine getirmişim. cahillik ne kötü bişey.

 
@maviplanet selamlar bu hareketi nasıl yaptınız 😂 şuan aynı sorunu bende yaşıyorum 
Direksiyon üzerinde tuşlar var mı yoksa midline plus mı aracınız.

Eğer direksiyon üzerinde tuş yok ise sağ tarafta silecek kolunun ucunda yukarı aşağı şekilde iki tane tuş var onlardan birine basılı tutup ekranı değiştirmeye çalışın. Birkaç menü çıkacak, istediğinizi seçip altta ok tuşu var ona basınız.

 

@Kysr038

Hocam aracım midline plus. 

Normalde ok/reset tuşu var silecek kolunun üstünde ona basılı tutarak 3 menü (ses, sürüş, konfor) arasındageçiş yapabiliyordum fakat şuan bu menüye erişemiyorum. 

Sigorta paneline baktım bununla ilgili kitapta bir sigorta var fakat o sigorta yok. 

 

Geri
Üst Alt