Geçmiş olsun hocam. Yanlış yaptığı şey için para da almıştır bu adam kim bilir@fcsrn malesef hocam kablom yok ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. @yusuf veya @EMRAH ATTS hocalarımızla müsait bir zamanda iletişime geçip yanlarına uğrayacağım ozaman
Geçmiş olsun hocam. Yanlış yaptığı şey için para da almıştır bu adam kim bilir@fcsrn malesef hocam kablom yok ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. @yusuf veya @EMRAH ATTS hocalarımızla müsait bir zamanda iletişime geçip yanlarına uğrayacağım ozaman
Eğer tekrar gelecekse telefondan destek ile yardımcı oluruz hocam@yusuf malesef parasınıda verdim. Geri aramak istemiyorum yoksa çok fena tartışıcam arkadaşla o yüzden sizlere bir danışayım istedim.
@yusuf hocam arkadaşla konuşayım olmadı size mesaj atarım halledemez ise sizden yardım isterim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim şimdidenEğer tekrar gelecekse telefondan destek ile yardımcı oluruz hocam
Hocam merhaba,Merhaba arkadaşlar
2016 audi a3 8v aracımın aux çıkışını ami olarak upgrade yaptım. Ancak bir türlü bağlantı kuramıyorum. 5f modülünde Byte 8 bit 5 şi aktif ettikten sonra ami mmi menüye geldi ancak gerek usb gerekse iphone ile bağlantı yapmıyor.usb tarafı şarj yapıyor ama ami bağlı değil olarak görünüyor sürekli. Desteğinizi bekliyorum Tşkler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bit 6 yı iptal edip bit 7 yi aktif eder misiniz hocam. Birde öyle deneyin bakalım çalışacak mı. Ayrıca bit 7 yi işaretledikten sonra 44 yazan yer ne olacak onu da paylaşır mısınız.![]()
Bit 6 yı iptal edip bit 7 yi aktif eder misiniz hocam. Birde öyle deneyin bakalım çalışacak mı. Ayrıca bit 7 yi işaretledikten sonra 44 yazan yer ne olacak onu da paylaşır mısınız.
En önemlisi de yazdıklarınızdan hemen haberdar olabilmem için etiket ya da alıntı yapabilir misiniz.
Merhaba üstadBit 6 yı iptal edip bit 7 yi aktif eder misiniz hocam. Birde öyle deneyin bakalım çalışacak mı. Ayrıca bit 7 yi işaretledikten sonra 44 yazan yer ne olacak onu da paylaşır mısınız.
En önemlisi de yazdıklarınızdan hemen haberdar olabilmem için etiket ya da alıntı yapabilir misiniz.
Hayırlı olsun hocamMerhaba üstad
Harikasın. Çalıştı [emoji4])) çok teşekkürler. Şimdi drive select retrofit yapmak istiyorum belki bana siz yardımcı olabilirsiniz
Selamlar
Bit 7 yi işaretledikten sonra o sayı ne oldu hocam ? Taktığınız cihaz iPhone uyumlu muydu. Öyleyse şuan iPhone'u görüyor mu ?Merhaba üstad
Harikasın. Çalıştı [emoji4])) çok teşekkürler. Şimdi drive select retrofit yapmak istiyorum belki bana siz yardımcı olabilirsiniz
Selamlar