Soketdeki o boş yerlere pin takılması gerekiyor. Soketde boş olan yerlerin karşılığında yani bcm de pinler mevcutmu mevcut ise bcm sisi destekliyordur ve olması gerekirHüseyin380 dedi:Ustanın sölediğine göre ön sis farınını yeri boş sokette .far anhtarından modüle modüldende sislere kablo çekilmesi gerek ama biz bir türlü yapamadık
@necati
İmkansız değil gibi ama DLA olan bir araca bağlanıp kurcalamak lazım.ansolak dedi:Arkadaslar DLA yani Dinamik far asistani ve serit takip asistani belli hizlardan sonra aktif oluyor. Bunlari vag-com ile degistirebiliyormuyuz?
Mesela 60 yada 65 km hizdan itibaren devreye giriyorlar bunlari 30-40 km ye dusurmek mumkunmudur ?
Bir audi de gormustum 30km den itibaren uzunlari yakiyordu.
@necatiHüseyin380 dedi:Necati hocam sizin araca takılmışsa bana bcm ünitesini ve far anahtarından çıkan kablonun bcmde nereye takıldığını gösterir bir fotoğraf atarmısınız
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam gelin bana açalım hemenNavfree dedi:Az önce Ender Elk. aradım, bugün şu Lane Asist'i açtırayım bari demiştim, onun için ekstra 400 tl istediler.)
Avrupa yakasında güngörendeyim hocam. Yakınlara gelirseniz buluşuruz. Yok gelemem derseniz haftaya pazar anadolu yakasında bir buluşma yapalım. O zaman hallederiz. Daha önce açmadım lane assist ama kodlar var bakarak yaparızNavfree dedi:Neredesiniz siz, Starbucks'ta kahve ısmarlarım
Paranın da lafı olmaz bu durumlarda hassas davranmaya gayret ederim, kahve işin bonusuydu zaten. Sorun değil benim için.erkanz dedi:@Navfree @yusuf 400 lira maşallah [emoji23] yusuf hocam kahve kesmesin sizi [emoji41]
iPhone using Tapatalk