golf 6 da denedim olmadı, benim araçta kadran selamlama açık benimkinde de not availibe yazıyor ama selamlıyor long coding birebir aynı arkadaşımın arabasıyla, adaptationdan deniyorum channel not availibe yazıyor sinir oldum ya
Hocam baktım da anlamadım bu mod ne oluyor 2013 mk7 var olur mu ?Elim değmişken babamın arabayada yaptım, araç 2016 fabia3 style paket , 6.5 bolero ekranlı
![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam adaptasyonda staging e bakın o olması lazımHayırlı akşamlar, arkadaşın 2010 model Audi A3 8P arabasına kadran selamlama yapacaktım ama Byte 1'in altında seçenekler çıkmıyor, desteklemediğinden mi yoksa başka bir sorun mu var acaba ya da farklı yere mi girmeliyim?
/monthly_2017_11/1.jpg.f6587a1f7fd8adc46a42c3aac7cc4372.jpg
Hocam 2016 6.5 inç mib2 ama olmadıHocam araç kac model multimedya mib2 mi ? İsterseniz uzak baglanti ile bağlanıp kontrol ederim [mention=2365]TASKIN52[/mention]
muhtemelen desteklemez hocam kabloSelamlar ben aranıza yeni katıldım. 16.8 versiyon klon kablom var. kendi aracımda (octavia 2012) bir çok özellik açtım. fakat arkadaşımın 2017 polo trendline paket aracında viraj aydınlatmayı açmak istiyorum fakat araçta sis farı yok ama gündüz farı var. gündüz farını kullanarak viraj aydınlatmayı açabilirmiyim? şimdiden teşekkürler
Golf 7 de ayna sinyallerinde hiç bir aparat kullanmadan amerikan parkı mı açtınız?Kadran selamlamayi ve ayna sinylerinde amerikan parki actim. Varsa ornek bi kod deneyeyim.
hayır 2017 polo trendlineGolf 7 de ayna sinyallerinde hiç bir aparat kullanmadan amerikan parkı mı açtınız?
aracınız dizel mi benzinli mi ?bende geçen hafta ender elektronikte açtırdım.hayalet göstergeyi değiştirdik kadran 320 li olan versiyon yapıldı.ancak kadran selamlama bazen yapıyo bazen yapmıyo.zaten açarkende demişlerdi bazen yapmayabilir diye.anlamış değilim...