Hocam ben windows 10 home da kullandım onu ancak professional versiyonda kullanmadım. Dediğiniz gibi çalışmıyor olabilir.@gkndgn hocam bunu windows 10 da yükleyemedim 32 bit olanı hata veriyor 64 de uyumsuz oluyor açmıyor
Hocam ben windows 10 home da kullandım onu ancak professional versiyonda kullanmadım. Dediğiniz gibi çalışmıyor olabilir.@gkndgn hocam bunu windows 10 da yükleyemedim 32 bit olanı hata veriyor 64 de uyumsuz oluyor açmıyor
Kablo bilgisayara bağlı iken mi kurdunuz programı ?@huseyinkaraduman aynen hocam windows 10 pro da yüklerken uyarı veriyor virüs gibi algılayıp siliyor pc ye format attım tekrar windows 10 home kurdumbu sefer de araca bağladım aşağıdaki uyarıları veriyor 5F information kısmında adaptaion10 kısmına giremiyorum kapalı coding-07 kısmına girince uyarı veriyor anlamadım önceden girebiliyordum buralara
![]()
Programı kaldırın hocam denetim masası program ekle kaldır üzerinden. Daha sonra önce kabloyu pc ye bağlayın yeni donanım bulundu diyecek driver kurulumu yapmanız lazım aygıt yöneticisinden. Sonra programı kurup öyle deneyin bide. Araca bağlayınca kabloyu test yapın test ok çıkarsa sorun olmayacağını düşünüyorum.( Bunları yaparken virüs programı kapalı ve internet bağlantısı olmasın pc de) Sizin kurulumda sıkıntı var gibi geliyor bana.@huseyinkaraduman hayır kablo takılı değilken kurdum önce arabaya takıyorum kabloyu kontağı açıyorum pc ye bağlayıp programı açıyorum sanırım programı yüklerlen windows engelliyor siliyor bazı dosyaları ondan sıkıntı yapıyor gibi
15.7 diyorsunuz benim gönderdiğim 16.8 yalnız hocam. Konu başlığı da 16.8 VCDS@huseyinkaraduman tamam hocam bir de öyle deneyim ama forum da eski konularda buldum benim gibi sonradan carplay li ekran takmış aynı uyarıları almış 15.7 kablosu ile bende önceden kullanabiliyordum demek ki bir sıkıntı oluyor ekran ve kablo uyuşmuyor olabilir.
Anladım ben daha önce windows 10 home ile çalıştırmıştım. Son durum nedir denediniz mi tekrar?@huseyinkaraduman benim kabloda 16.8 onda sıkıntı yok diğer konularda arkadaşın biride aynı uyarıyı almış onun kablosu 15.7 ile dedim