Konuya kendimce nokta koymak ve tecrubelerimi paylasmak isterim michelin crossclimate lastigi kis sertifikali yaz lastigi alin kafaniz rahat olsun sök tak jant yipranmasi orda beklemeniz yilda 100 120 lira arasi para vermeniz ve depolama yonunden tam anlamiyla külfet ankara istanbul bursa vb yerlerde oturuyorsaniz yani dogu tarafi degilse sizler icin en iyi secenek bu yazdigim lastik olacaktir cevirmelerde sorun yasamazsiniz kis sertifikali yas lastigi fabrika cikisli dunlop lastigi geldi performans lastigiydi ve yol tutus tabiri caizse berbatti yagmur kar sifir yol tutus normalde de guven vermiyordu satip michelin crossclimate+ lastigini aldim ve inanamadim kisin gayet yeterli asla yolda birakmaz ve kayma yapmaz ani frenlerden kacinirsaniz tabi normal kis lastigi de kayar ani frende buzda zaten bi nebze daha iyi olsalarda hepsi kayar yazin ise performans lastigini aratmadi kesinlikle ve daha soft bir deneyim yasatti kesinlikle yazlik demiyorum performans lastiginden farki yoktu ayrica parantez acmak isterim ki cok titiz pimpirikli ve bilincli bir kullanici oldugumu neyse ortalama yilda 15 bin km yaptigimizi dusunursek 3 4 yilda lastik degisiyor söktak hesabi yilda 100 desek iyimser davranip 300 400 tl sizi zarardan benzin ve beklemeden kurtarir bir daha asla michelinden sasmayacagim ozellikle de crossclimate modelinden

alirken uretim tarihine ve en son destekledigi hizi harfe bakarak almayi unutmayin saglicakla kalin..