Hocam ferodo on disk 471 tl yazmissiniz bu fiyati nerede buldunuzBelki işine yarayan olur diye güncel fiyatları paylaşıyorum. 288 mm 1.6 tdi için fiyatlardır.. İnternetten bulduğum fiyatlar, 3-5 fark edebilir. En çok tercih edilen markaları toplamaya çalıştım. Servis fiyatlarında %30 zubizu uygulanmıştır.
Ate ya da servisten almak kesinlikle daha iyi bir tercih. Benim merak ettiğim en çok hangisi uygulanıyor acaba yetkili ya da özel servislerde.. Müşterilerin % kaçı ate ya da servis kalitesini tercih ediyor? Yoksa çoğunluk yarı yarıya fiyat avantajı olan diğer markaları mı tercih ediyor vs..
![]()
Trw orijinal üretici arasındadır. Kaliperleri vs Trw yapar. Alman yapımıdır. Sahte olmadığı müddetce alınabilecek en kaliteli ürün arasındadır.birkaç ay önce balata ve disk değiştirmiştim. TRW markaydı. frene basınca direksiyonda titreme probleminden dolayı iki kere değiştirdim ama sonuç alamadım. orijinal olanı taktırdım ve sorun gitti. mutlaka orijinal disk almanı tavsiye ederim. TRW ya sıcak-soğuk değişimlerinden ya da kendiliğinden titremeye neden olacak kadar atma yapıyor.