DSG D1- D2 Geçişi


dangerouz

Üye
Katılım
1 Nis 2016
Mesajlar
116
Tepkime puanı
25
Konum
İstanbul
İsim
Oğuz
Merhaba arkadaşlar bir arıza (rolantide titreme) için servise bıraktığım aracımda şu anda kalkışlarda hafif silkeleme hareketi yapıyor.Biraz sert bir kalkış  yapıyor oysaki ben gaz pedalına sabit bir şekilde dokunuyorum.Start stopda daha yumuşak kalkış gerçekleşiyor.Video çektim , devir göstergesi çok fazla oynuyor.İnceleyip yorum yapabilir misiniz önceden böyle değildi aracım, pamuk gibiydi, sizde durum nasıl?



 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanırım herşey olması gerektiği gibi, psikolojik olabilir . :(

 
Bana baskı kaçırıyor gibi geldi sayın hocam dengesiz devirlenme var gibi araçta umarım kısa zamanda çözülür geçmiş olsun.

 
Keşke sessiz bir yerde müzik kapalıyken cekseymissiniz,motor sesini duyardik

 
@baris 

iş çıkışı eve giderken çektim hocam dikkat etmedim, haftasonu sessiz bir ortamda tekrar çekeceğim.

@ceyrekmuhendis1 

teşekkürler hocam, servise gitmekten bıktım inşallah ciddi bir sıkıntısı yoktur.

 
@ceyrekmuhendis1 

+2 uzatma garantisinde şu anda,

tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı hocam, ben doğuş oto kartal, ve Maslak’ı deneyip memnun kalmadım.Servis danışmanları iki yerde de gözüm içine bakarak yalan söylediler, Tuzla’da oturuyorum, aklımda bu sefer Acarlar var.

 
Hocam tavsiye olarak Edirne’de öğrenci olduğumdan yolunuz düşerse mercanı öneririm İstanbul tarafında ise Corlu Çalışkan’ oto var ikiside müşteri taraflı yaklaştılar bana ama gitmeden mutlaka doğuşu arayıp iş emri oluşturun baskıyla gidin o zaman pek reddedemezler umarım çözülür kısa zamanda.

 

Geri
Üst Alt