Radyo yazılımını güncellediklerini arıza ile ilgili birsey bulamadıklarını ilettiler. Durumu istanbul merkeze ileteceklerini ve soru sorulmasına Karşılık yarına kadar aracımı misafir edeceklerini ilettiler.concaptain dedi:Bakalım aracı servise bıraktım aksama konu ile ilgili dönüş yapacaklar. Hiç olmazsa kayıt altına alındı problem bununla birlikte konuyu Almanya müşteri hizmetlerine de yazdım gelişme olursa buradan paylaşırım
VW Golf 7 - 2015 -1.4 TSI Highline - Tungsten gri - Manuel - Bi-Xenon LED Gündüz Sürüş Farları - Panoramik Cam Tavan
Değerli Hocam;Furkan dedi:Aynı sorun bende de var sayın hocam. Aracım 400 km ye geldi. 30 dk aradan sonra bindiğimde saat 10 dk geri kaldı ve tüm kullanım verilerim sıfırlandı.
Birde hocam bu akşam yoldayken müziğin sesi kısıldı ve açamadım müziğin sesini. Daha sonra Reset atmak geldi aklıma. Reset attığımda sorun düzelmişti. Neden kaynaklandığını bilemiyorum. Fikri olan üstadlarımız yardımcı olurlarsa sevinirim
1.4 tsı manuel highline. (Pasifik mavi. Cam tavan+keyyles entry)
Hocam birebir aynı cevapFurkan dedi:Değerli hocam. Aracı teslim alırken St ye söyledim bu konuyu. Bize şimdiye kadar herhangi bir şikayet gelmedi diye Cevabı yapıştırdı hemen. Böyle bir sorun ile ilgili ilk sizden duyuyorum dedi.
1.4 tsı manuel highline. (Pasifik mavi. Cam tavan+keyyles entry)
Peki sıkışma önleyici cam sorunu var mı sizde? Camlardaki sıkışma önleyici çalışmıyor bende.maniax dedi:@concaptain
Güncelleme gelene kadar elleri kolları bağlı. en son İstanbul'la olan görüşmemde dediler ki güncellemenin tr ye gelişi Ekim ayi. ne demek bisey bulamadık. normalmiymis geri kalması falan saatin hayret bisey
@hekir
servisin mutlaka haberi olsun hocam hatalardan. Güncelleme gelene kadar beklemedeyiz
Değerli Hocam;hekir dedi:Peki sıkışma önleyici cam sorunu var mı sizde? Camlardaki sıkışma önleyici çalışmıyor bende.@concaptain
Güncelleme gelene kadar elleri kolları bağlı. en son İstanbul'la olan görüşmemde dediler ki güncellemenin tr ye gelişi Ekim ayi. ne demek bisey bulamadık. normalmiymis geri kalması falan saatin hayret bisey
@hekir
servisin mutlaka haberi olsun hocam hatalardan. Güncelleme gelene kadar beklemedeyiz