- İsim
- Murat
Günaydın arkadaşlar 2014 model golf 7 Ağır bakımlarında neler yapılıyor Ve kaç kilometrede yapılıyor
Agir bakim diye ya ir edilen periyodik araliklar km cinsinden ele alırsakGünaydın arkadaşlar 2014 model golf 7 Ağır bakımlarında neler yapılıyor Ve kaç kilometrede yapılıyor
Hava, yağ, klima polen filtresi + mazot filtresiGünaydın arkadaşlar 2014 model golf 7 Ağır bakımlarında neler yapılıyor Ve kaç kilometrede yapılıyor
Hava, yağ, klima polen filtresi + mazot filtresi değişir@forzaGilles 120000 bakımı yaptıracağım
Parçaları orjinal VW Servisinden aldım.Triger Kayışı Continental marka Kayisa zoomlarsaniz gorebilirsiniz@mehmetmert değiştirdiğini parçalatın markalarıda varsa paylaşırsanız memnun olurum
Abiler arabam 213 bin de daha önce ki kilometrelerinde ne bakımı yapıldı bilmiyorum aldığımdan bu yana 3 bin km önce yağ ve filtrelerini değiştirdim 1k km önce de triger kayışı ve devirdim su pompasını değiştim bundan sonra motor kısmına başka ne yapabilirim aracı 300.000’e kadar kullanmak istiyorum 1.6tdi clha motorAgir bakim diye ya ir edilen periyodik araliklar km cinsinden ele alırsak
30 bin Km
60.....
90.....
120.... Şeklinde Ayrıca kendi aralarında farklı mekanik, sıvı vb parçaların değişimi söz konusu olabilir. Örneğin fren hidroliziniz eksilmiş ise 30 binde de değişebilir 60 bin km de olabilir. Genel olarak yağ polen hava filtresi ve Araç dizel ise dizel yakıt filtresi değişmesi gerekir. Iyi Forumlar diliyorum
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi