Tiguan 2018 Highline // Rline // App Con.


MaDOnion

Üye
Katılım
17 Haz 2016
Mesajlar
336
Tepkime puanı
35
İsim
A
Merhaba Arkadaslar;

Uzun bir aradan sonra tekrar araniza donebildim :)  Bu arada 2 kere daha arac degisikligi yaptim @silvershadow Hocam sayesinde tabiki :)  Tekrardan yardim destek ve tesvikleri icin Murat Hocam’ a tesekkur ederim.

En son bana A3 Tdi Sportline aldirmisti ve hakkini yememek lazim vw den sonra audi iscilik performans vs.. acilarindan gercekten cok ilerdeymis ve bunu soyle anladim; a3 e sigamadik cocuklu bir aile olarak ve hep aklimda kalan tiguana geri donus yaptim ve heyecanla almaya gittigim tiguan rline a ilk bindigimde vites topuzunu tuttum ve sanki hyndai tucson a binmis gibi oldum audiden sonra (simdi tabiki de cok sukur cok memnunum). Sonunda aradigim araci aldim sanirim ve artik 3-5 sene en azindan bu sekilde devam edecegim.

Soylemek istedigim evlenip cocuk sahibi olan kadar Golf mukemmel bir arac, ardindan imkanlar dogrultusunda bir sonraki kesinlikle A3 (araci satarken butun bmw 1 ve A180 sahipleri takas istedi :)  ordanda tastikledim yani) sonrasinda evlenip cocuk sahibide olursaniz kesinlikle tiguan bicilmis kaftandir diyebilirim.

Ilk sorunum olarakta :)  bilgisi olan varsa yardim rica edecegim , cam tavan otomatik kapanirken en sona geldiginde takilip geriye aciliyor, ama kapama dugmesine basili tutunca kapanior, araya bsymi skisti acaba dedim ama temiz gorunuyor, sebebi ne olabilir acaba cozebilirmiyim acaba servise gitmeden.

Ekli dosyayı görüntüle 14954

 
Oooo hocam Yeni Tiguan'ınınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Siz de geldiğinize göre yakında @İlker34 hocam da alınca forum Golf'ten Tiguan Tutkusu'na dönüyor yavaş yavaş.

Benim araç motor şanzıman dışında sizin araçla donanım anlamında çok farklı olduğundan cam tavan olayını bilemedim. &:

Bu arada jant'lar büyük gelir de değiştirmek isterseniz jantlarınıza talibim. 8D

 
@yer_ucagi_34 eyvallah hocam :) aynen bencede :) jantlar suzukaydi ben buna dondum hocam araci elletmicem kismetse artik yoruldum  :)  bu arada hatta seneyede butun golfler t-roc olucak tahminimce bekleyeninin cok oldugunu dusunuyorum  s=s16  

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@MaDOnion 

Maşallah

Yakısir size..

Güzel günlerde kullanmanızı dilerim değerli Hocam 

Bu bir arıza işareti degildir.

yaşadığınız Sunroof problemi arıza değil kalibrasyon hatasıdır...Sunroof açma tuşu kullanılarak, Sunroof arka kısım (tilt) kaldırma hareketinin aynısı ,düğmenin ön cam kısmına doğru uygulanmalı ve 3—4 saniye basılı tutulmalıdır...Sunroof bu esnada tam açılıp kapanarak kalibrasyon yapıcaktır...(düğme basılı konumda tutulmalı işlem sonuna kadar)

Hayırlı olsun 

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Orkun Hocam sayesinde mesajımı düzenleme şansı buldum ve doğrusunu yazdım

Kendisine de teşekkürü bir borç bilirim.

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlıs olsun hocam yeni tiguan gerçekten albenili olmuş,kazasız sorunsuz güzel günlerde kullanın .

 
@silvershadow tamamdir Hocam denicem tesekkur ederim. Daha iyileri olsun insallah hepimize  s=bigstar

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt