Herkese Merhabalar!


Porsche

Yeni Üye
Katılım
21 Nis 2018
Mesajlar
3
Tepkime puanı
9
İsim
Ceyhun
Herkese Merhabalar. Adım Ceyhun. 17 yaşındayım. Çocukluğumdan beri VAG'larla büyüdüm diyebilirim. Aşırı derecede Porsche (özellikle 911) seven biriyimdir. Geçtiğimiz aylarda "Ceyhun'un Garajı" adı altında kendi internet sitemi kurdum ve aynı zamanda Otohaber Dergisi'nde editörlük yapmaktayım. Foruma @DuzboruDownpipe kardeşim vasıtası ile katılıyorum. Umarım otomobiller hakkında faydalı ve hoş sohbetler yaparız  s=bigstar . Şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum. 

 
Aramıza hoş geldin kardeşim. Arabalara olan sevgin yaptığın bu işlerden de belli oluyor. Daha nice güzel işler yapman dileğiyle, iyi forumlar dilerim :)

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese Merhabalar. Adım Ceyhun. 17 yaşındayım. Çocukluğumdan beri VAG'larla büyüdüm diyebilirim. Aşırı derecede Porsche (özellikle 911) seven biriyimdir. Geçtiğimiz aylarda "Ceyhun'un Garajı" adı altında kendi internet sitemi kurdum ve aynı zamanda Otohaber Dergisi'nde editörlük yapmaktayım. Foruma [mention=4423]DuzboruDownpipe[/mention] kardeşim vasıtası ile katılıyorum. Umarım otomobiller hakkında faydalı ve hoş sohbetler yaparız  s=bigstar . Şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum. 
Hoş geldiniz, 911 i n nasıl sevdiğiniz resimden belli oluyor [emoji23]

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 
Aramıza Hoşgeldiniz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

 

Geri
Üst Alt