- İsim
- Mehmet Mert
Yazıların baskıları çok kötü ve dikkat ederseniz dip kısma doğru da taşma/kayma yapmış., Açıkçası ben biraz şüphelendim ama orjinal olup olmadığı ile ilgili daha net fotoğraf görmek lazım., replika dijon bu zamana kadar 1 kez denk geldim., neredeyse hiç yok gibi ama tabii bu yapmıyacakları anlamına da gelmiyor., jantın daha net resimlerini görmek lazım.,@forzaGilles Jantçı sadece neden şüphelendiniz tam olarak logo falan da var ama ?
Satıcı boyatmış ise jant göbeğinden kolayca anlayabilirsiniz,Arkadaşlar selamlar, eski bir konu ama hazır varken yeni başlık açmak istemedim. Ben de orijinal başka bir jant bakıyorum da ikinci el çıkma bulduk diyelim bunun işlem görüp görmediğini nasıl kontrol edebilir veya ettirebiliriz? Satıcı işlemler yapmış ve kapatmak için içini boyamış olabilir, sadece boyaya bakarak değil de başka nasıl şekilde işlemi anlayabiliriz? Bu işin profesyonelleri kimlerdir?
Satıcı boyatmış ise jant göbeğinden kolayca anlayabilirsiniz,
boyama aşamasında jant göbeğini de boyadıkları için (orjinalinde jant göbeğinin bazı bölgeleri pütürlü boyalı, bazı bölgeleri çıplak metal) şeklindedir, boyarken bununla uğraşmazlar direkt tüm jant göbeğini boyarlar, haliyle anlaması kolay olur.