Şuan için ilk mesajda ki illerde yardımcı olabiliyoruz Hocam. Cihazı gönderirseniz yükler yollarız onda sıkıntı yok.çok başarılı olmuş bizim cihazları nasıl edeceksek...
Sent from my HUAWEI G7-L01 using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Şuan için ilk mesajda ki illerde yardımcı olabiliyoruz Hocam. Cihazı gönderirseniz yükler yollarız onda sıkıntı yok.çok başarılı olmuş bizim cihazları nasıl edeceksek...
Eline sağlık Eren güzel ve aydınlatıcı bu video için.2 saat önce, fcsrn yazdı:
Buyurun değerli golftutkunu dostlar. Her menüye girmeye, her cümleyi göstermeye çalıştım. Telefonu unutma uyarısını çıkaramadım.![]()
olmadı en son ihtimal o şekilde yapacaz yada bu illerden biri ne gidince yaptiracazŞuan için ilk mesajda ki illerde yardımcı olabiliyoruz Hocam. Cihazı gönderirseniz yükler yollarız onda sıkıntı yok. [emoji4]
Aynen size hangisi uyarsa.olmadı en son ihtimal o şekilde yapacaz yada bu illerden biri ne gidince yaptiracaz
Teşekkürler AbiEline sağlık Eren güzel ve aydınlatıcı bu video için.
program ve kablo yok hocam. Sistem dosyalarını alıp değiştirip geri yüklüyorum.İyi haftalar herkese.
Yusuf Hocam elinize sağlık. Dil dosyalarını yüklemek için hangi kabloyu ve programı kullanıyorsunuz, merak ettim.
SD kart ya da USB ile mi alıyoruz, ünite üzerinden hocam?program ve kablo yok hocam. Sistem dosyalarını alıp değiştirip geri yüklüyorum.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
var hocam cihazdan dosya alıp yaparım ona daEllerine sağlık hocam, 5 inch ler için sanırım birşey yok
başka yolu şimdilik yok hocam.sistem dosyalarını biz alıp size göndersek, sizde bize değiştirip tekrar gönderseniz olmaz mı hocam. Yani farklı şehirdeyiz sonuçta (Bursa) sök tak yapmadan olmaz mı bu işlem ?
Olur mesaj atmanız yeterli umarım car play li cihazlarda da olur tsklermüsait zamanda deneriz hocam. İşlerim azalsin biraz.
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk