Güncel Bakım Masrafları

Akşam iş çıkış saatinde akü bitti. Araç 2019 model olduğu için akü değişim vakti gelmişti. Yakında yaptıracağım bakımda değiştirecektim ama böyle bir sürpriz yapmış oldu. :) Allah’tan kapalı otoparktayken oldu, yol ortasında veya cadde üzerinde vs olsaydı sıkıntı olabilirdi.

VW yol yardımı aradım, gelip aküyü yerinde değiştirmelerini istedim ama yalnızca takviye yapabiliyorlarmış. Eğer akü boşalmışsa takviye de işe yaramayacaktı, ee o zaman yol yardım hizmetinin ne anlamı kaldı ben anlamadım. Parasıyla hizmet alamamak garip bir durum oldu.

Sonrasında taksici bulup takviye yaptık ve daha önceden başka araçları götürdüğüm sanayideki bilindik akücüde Varta akü taktırdım. Üzerinden çıkan fabrikasyon 69ah idi, 70ah’lik takıldı.

Hazır akü değişmişken arabayı da yıkadım. Böylece gönlünü almış olduk. :)
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun Ahmet hocam.
Yol yardımın akü getirmemesi bence sizin adınıza daha iyi olmuş, 2x ücrete hiç gerek yok.

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun Ahmet hocam.
Yol yardımın akü getirmemesi bence sizin adınıza daha iyi olmuş, 2x ücrete hiç gerek yok.
Teşekkürler Ahmet hocam. Yol yardım akü takviyesi ücreti de 1500 tl'miş. Hadi o neyse de aküyü yerinde değiştirmemeleri garip geldi.

Teşekkürler Ahmet hocam. Yol yardım akü takviyesi ücreti de 1500 tl'miş. Hadi o neyse de aküyü yerinde değiştirmemeleri garip geldi.
Yetkilide bakıma devam edince yol yardım içinde ki her şey ücretsizdir umuyordum. :(

Yetkilide bakıma devam edince yol yardım içinde ki her şey ücretsizdir umuyordum. :(
Evet halen ücretsiz sanırım hocam, ben ilk 3 bakımdan sonrasını dışarıda yaptırdım. O yüzden ücret çıkıyor. Piyasa şartlarında yine makul bir rakam bence. Bakımları dışarıda yaptırmamın tek sebebi de bu adı yetkili ama kendisi etkisiz hizmet anlayışı.

DQ200 kuru kavramalı DSG araçlarında sanayide kavrama değişim ücreti 50 Bin TL civarlarına ulaşmış. 30 bin TL parça tutuyor geri kalan 20 Bin TL işçilik.

Kavrama değişimi+Mekatronik değişimi toplamda 80-85 Bin TL arası tutuyor.

Ankara’da fiyatlar bu şekil. Her ay üstüne 5 er bin TL ekleniyor hadi hayırlısı.

Değiştirmek isteyenlere önden bilgi olsun diye söyledim. Allah da yardımcıları olsun.

Hocam geçmiş olsun. Kasım ayında benimde aküyle ilgili maceram oldu. Akü bitmiş e haliyle araç çalışmadı yol yardımı aradım geldiler ücretsiz takviye yaptılar sonrasında aracı hiç stop etmeden servise gitmeniz gerekiyor dediler direk servise gittim ve akü değişim yapıldı. Ücret istemeleri biraz garip geldi

Hocam geçmiş olsun. Kasım ayında benimde aküyle ilgili maceram oldu. Akü bitmiş e haliyle araç çalışmadı yol yardımı aradım geldiler ücretsiz takviye yaptılar sonrasında aracı hiç stop etmeden servise gitmeniz gerekiyor dediler direk servise gittim ve akü değişim yapıldı. Ücret istemeleri biraz garip geldi
Benim de başıma gelmişti. 2 yıl dolduğu halde hem yol yardım hem de akü değişimine ücret ödemedim. Üstelik servise de gitmedim, yol yardım aracı çalıştırınca işlerimi hallettim sonra çekici geldi servise çekti. (2 yıllık garanti bitse de olaydan 1 hafta önce serviste bakım yapılmıştı araca.)

Benim de başıma gelmişti. 2 yıl dolduğu halde hem yol yardım hem de akü değişimine ücret ödemedim. Üstelik servise de gitmedim, yol yardım aracı çalıştırınca işlerimi hallettim sonra çekici geldi servise çekti. (2 yıllık garanti bitse de olaydan 1 hafta önce serviste bakım yapılmıştı araca.)
Benim aracım 2019 model ve 2025 yılında akü bitti ama garantiyle ilgili soru sormadılar direk geldiler araca takviye yaptılar sonra servise gittim yeni akü aldım taktılar ve servisten ayrıldım.

Teşekkür ederim Eray hocam. Son bakımları dışarıda yaptırdığım için ücret çıktı. Yoksa garanti bitmiş olsa da servis bakımlı olduğu durumlarda ücretsiz takviye yapıyorlar.

Teşekkür ederim Eray hocam. Son bakımları dışarıda yaptırdığım için ücret çıktı. Yoksa garanti bitmiş olsa da servis bakımlı olduğu durumlarda ücretsiz takviye yapıyorlar.
Anladım hocam şimdi. Desene yüksek fiyat vermemek için servisten kaçsak bile bi şekilde kendilerine zorunlu bırakıp para alıyolar ah VW ah

Selamınaleyküm arkadaşlar,
İnşallah böyle bir sorununuz yoktur ve inşallah karşılaşmazsınız diyerek konuya dönmek istiyorum. Golf için güncel 2026 sunroof çerçeve kırığı için verdikleri fiyat görseldeki gibi.

(Bu arada 3 farklı servisten fiyat bilgisi aldım teyit amaçlı hepsi aynı fiyatı verdi kuruşuna kadar)

Ekli dosyalar

• IMG_2240.jpeg
    IMG_2240.jpeg
    157.6 KB · Görüntüleme: 47

Selamınaleyküm arkadaşlar,
İnşallah böyle bir sorununuz yoktur ve inşallah karşılaşmazsınız diyerek konuya dönmek istiyorum. Golf için güncel 2026 sunroof çerçeve kırığı için verdikleri fiyat görseldeki gibi.

(Bu arada 3 farklı servisten fiyat bilgisi aldım teyit amaçlı hepsi aynı fiyatı verdi kuruşuna kadar)
😂😂😂 Komdedi ya kaç lira bunun üretim maliyeti Allah aşkına ya komedi adamlar😂😂😂

Geri