Volkswagenim uygulaması üzerinden 2015 1.2TSI DSG 80 bin bakımı için sunulan teklif. Muhtemelen işçilik ve kdv hariç fiyat belirtiyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 84841
Volkswagenim uygulaması üzerinden 2015 1.2TSI DSG 80 bin bakımı için sunulan teklif. Muhtemelen işçilik ve kdv hariç fiyat belirtiyorlar.
Ekli dosyayı görüntüle 84841
İstanbuldasınız sanırım, Mez VW den de bir fiyat alın. Bazen uygun fiyat çekiyorlardı. Garanti varken dışarda bakım yaptırmayın derim.8.5 impression için bakım yaptıran oldu mu? yetkili servis fahiş fiyat istiyor
aracı gebze aykandan almıştım orası ilk bakım paketimiz 13 bin lira demişlerdi senin dediğin yer de 10.800 dediİstanbuldasınız sanırım, Mez VW den de bir fiyat alın. Bazen uygun fiyat çekiyorlardı. Garanti varken dışarda bakım yaptırmayın derim.
aracı gebze aykandan almıştım orası ilk bakım paketimiz 13 bin lira demişlerdi senin dediğin yer de 10.800 dedi
yine pahalı geldi
Bu bakımdan sonra elektrikli araçlara daha bi sıcak bakmaya başladım açıkçası.
Benzer düşünüyorum. Benim yukarıda belirttiğim işlemlere servisten aldığım indirimli fiyat 54.470.Bu bakımdan sonra elektrikli araçlara daha bi sıcak bakmaya başladım açıkçası.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/...itledi-saglik-calisanlari-yanarak-933980h.htmBu bakımdan sonra elektrikli araçlara daha bi sıcak bakmaya başladım açıkçası.
triger ve mekatronik işin içine girince risk almadım bende dışarıda yaptırmayaBenzer düşünüyorum. Benim yukarıda belirttiğim işlemlere servisten aldığım indirimli fiyat 54.470.
Opel in fiyat hangi yetkili serviste geçerli? Opelde 15bin ile 30bin bakımda fark sadece buji fark ediyor diye biliyorum. Kardeşimin aracın 30bin bakımına 16-17bin TL fiyat çekiyorlar. Bujinin fiyatı 3-4binTL ancadır. (3 adet buji)En güncel haliyle ve indirimli halleriyle söylüyorum
Volkswagen Golf 1.2 TSİ 2016 EURO 6 110 HP ve bakımda değişen en baz şeyler için geçerli söylediklerim ;
Ana VW bayisi ; YAĞ+YAĞ FİLTRESİ+HAVA FİLTRESİ+POLEN FİLTRESİ+FREN HİDROLİĞİ değişimine yaklaşık 13900 TL istiyorlar
Diğer VW bayileri ise ; YAĞ+YAĞ FİLTRESİ+HAVA FİLTRESİ+POLEN FİLTRESİ için ise yaklaşık 11500 TL istiyorlar.
VW Özel serviste ise ; YAĞ(CASTROL LL)+YAĞ FİLTRESİ+HAVA FİLTRESİ+POLEN FİLTRESİ+GENEL KONTROLLER e ise yaklaşık 6000 TL fiyat veriyorlar.
Belki arkadaşların işine yarar diye söyledim.
Özetle, güvendiğiniz veya araştırıp iyi olduğuna kanaat getirdiğiniz bir usta var ise Volkswagen için özel servis daha mantıklı. 2016 model benzinli Honda Civic in bakımı yetkili serviste 7500 lira ; 2024 Model 1.2 Puretech Opel Corsa bakımı yetkili serviste 7300 lira.
Volkswagenin yetkili servislerinin fiyat konusunda kendilerine çekidüzen vermeleri gerekiyor ama nerdeeeeee![]()
Corsa ve Astra bakım fiyatı da farklı olabilir.Opel in fiyat hangi yetkili serviste geçerli? Opelde 15bin ile 30bin bakımda fark sadece buji fark ediyor diye biliyorum. Kardeşimin aracın 30bin bakımına 16-17bin TL fiyat çekiyorlar. Bujinin fiyatı 3-4binTL ancadır. (3 adet buji)
İlk yıl bakımı için 10.900 ödemeye gidiyorum şimdi. İkinci yıl farklı mı oluyor bilmiyorum. (Kadıköy - Opel Deniz)
2. bakıma 13000 km de girdim buji değişmedi. 10500 lira fiyat aldım en son Haramidere Erdemir’ de. Anadolu yakası Gülan 15500 buji değişmezse 13800 dedi. Bayiler arası bu denli fiyat farkı olması cok tuhaf.
Merhabalar, 2023 elegance 12binde ikinci bakıma götüreceğim. Aracı aldığım opel deniz 20bin fiyat verdi. Anadolu yakası uygun fiyat veren var mı bildiğiniz. 20 çok değil mi