Güncel Bakım Masrafları

cümleten iyi akşamlar arkadaşlar yakın zamanda 8.5 dsg ilk bakım yaptıran oldumu fiyat ve yazılım güncellemesi konusunda bilgi verebilirmi

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım 2016 model 1.2 tsi 190binde otomatik araç aldım ilk aracım ne zaman bakım yapılmış bilmiyorum araca genel bakım yaptıracağım İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz yer varmıdır şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

2015 model manuel vites 111 binde 1.2 tsi ibşzam var. Bakım yaptırmışken şanzıman yağını da değiştirelim dedim. Şu yağdan 3 litre aldım.

https://www.liquimolyturkey.com/liq...xA5mJICpGVhHo0Yr2RFIKM7ZraYQzkmnapXGN8uRRIaK6

Yağı aldım ama forumlardaki yorumlara bakıyorum tedirgin oldum değişim sonrası sorun yaşayanlar da varmış. Değişim için önereceğiniz durumlar var mı, Örneğin yağı biraz doldurup araçla biraz dolaşın sonra kalan yağı doldurun yazan olmuş buna gerek var mı? Teşekkür ederim.

Dediğim gibi tedirginlik de var bir yandan. Girmesem mi bu işe diye de içimden bir ses söylüyor. 🤣

Bursa İnegölde bakım için tavsiye edeceğiniz yer var mı? Ürünleri ben alıp gidicem ama yine de düzgün bir yere gitmek istiyorum. 2017 1.4 tsi dsg Golf

Denizli Batı'da geçen ay 2022 1.5 tsi Passat Variant aracımın periyodik yağ bakımını 8800e yaptırdım sunroof bakımı hariç.

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım 2016 model 1.2 tsi 190binde otomatik araç aldım ilk aracım ne zaman bakım yapılmış bilmiyorum araca genel bakım yaptıracağım İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz yer varmıdır şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Özel servis mi?

Volkswagenim uygulaması üzerinden 2015 1.2TSI DSG 80 bin bakımı için sunulan teklif. Muhtemelen işçilik ve kdv hariç fiyat belirtiyorlar.

WhatsApp Görsel 2025-07-03 saat 13.22.17_b4a219ec.jpg

Geri