İyi hoş güzel. Uygulayalım fakaaat;sivrisinek- davul- zurna- saz
Hayırlı olsun. Araç kilometresi nedir? İlk defa mı değişiyor ya da kaçıncı değişimi? Çıkan balata durumları nedir, aldınız mı? Arka disk değişim için bir problem mi oldu , servis mi önerdi yoksa kendiniz mi istediniz?A3 1.6 tdi şubat'25 yetkili servis disk, balata, fren hidrolik değişim maliyeti,
Ekli dosyayı görüntüle 82808
KM 166 binde, aracı 150 binde 2024 11. ayda aldım. Balatalar iyi durumdaydı disk bitik olduğu için, ikisi bir değişim yaptırdım. Çıkan parçaları almadım. Kaçıncı değişim olduğunu bilmiyorum tahiminim üçüncü takımdır.Hayırlı olsun. Araç kilometresi nedir? İlk defa mı değişiyor ya da kaçıncı değişimi? Çıkan balata durumları nedir, aldınız mı?
Merhaba ön frenler çok ses yapıyor değişmek istiyorum.
yakın zamanda ön fren balatası değişimi yaptıran oldu mu?
Hangi marka önerirsiniz ?
ate ve trw arasında kaldım ama
hocam fiyat olarak ate > textar >trwYakın zamanda iki sefer değiştirdim. Ate iyidir, TRW de. Ters takmasınlar yeter.
Ben Textar takdırdım. Yaklaşık 1000 km oldu. Frene basınca ilk ısırması ve fren mesafesi iyi. Aynı zamanda da pamuk gibi yumuşak ve sessiz. Artık Textar olduğu için mi yoksa bu sefer yönü doğru olduğu için mi bilemiyorum gerçi.
Bu arada, arkalar TRW. Öndeki Textar'a kıyasla resmen kömür karası gibi tozuyor. Önlerde olsa düşünemiyorum.
Balata yönü hikayesi aşağıda. Bence bu hususa çok dikkat edin. En iyi balata bile baş belasına dönüyor ters takılınca.
Aracımın ön fren diski ve balatalarını 11500 km önce değiştirttim. İlk 4bin km gibi iyiydi. Sonradan ses sorunu başladı. Bir zaman hışır hışır bir ses, bir zaman çok ince bir titremeyle sürtme sesi falan. Sonra bir anda ses gidiyor her şey normale dönüyor. Frenlemed eise bir sıkıntı yok. Bir ara Liqui Moly'nn ses önleyici macunundan sürdürdüm. 800 km kadar ses olması ama sonra eskiye döndü.
Neyse, artık balataları değiştirip şansımı deneyeyim dedim. Textar aldım. Euromaster'da taktırırken gözüm kutudan çıkan kağıda takıldı. Hangi balatanın tek tek nereye takılacağını göstermişler. Fark...
- Swiftx
- Cevaplar: 4
- Forum: Golf 7 - Sorunlar ve Çözümleri
Ate veya Hella-Pagid öneririm, Textar ‘da iyi balatadır,Merhaba ön frenler çok ses yapıyor değişmek istiyorum.
yakın zamanda ön fren balatası değişimi yaptıran oldu mu?
Hangi marka önerirsiniz ?
ate ve trw arasında kaldım ama
Ate veya Hella-Pagid öneririm, Textar ‘da iyi balatadır,
Ancak Ate marka balatalar (serviste satılan orjinal balatalar) kadar pahalıdır.,
Hella-Pagid fiyat/performans ürünüdür.