Hocam yapışması için değil o jel. Kenarları onu oraya sabitleyecek.
Hocam yapışması için değil o jel. Kenarları onu oraya sabitleyecek.
Çin den gelenlerin üstündeki jel yapışkandı yani ele yapışıyordu ben o yüzden yanıldım çok teşekkür ederim yanıtınız için kolay gelsin iyi çalışmalarHocam yapışması için değil o jel. Kenarları onu oraya sabitleyecek.
Tekrar merhabaHocam yapışması için değil o jel. Kenarları onu oraya sabitleyecek.
Evet tekrar gerekli.Tekrar merhaba
sensörü araca taktım silecekler normale döndü yağmurda kapatma seçeneğini denedim çalışmadı yeni sensörü taktığım için yağmurda kapatma kodlamasını yeniden mi yapmam gerekiyor vcds ile kontrol yapamadım henüz sizin öneriniz ne olabilir teşekkürler
Merhaba nereden biliyorsunuz uyumlu olmadığınıAldığınız sensor yagmurda kapatmaya uyumlu degil
Ayni sensör aracimda var hocam , destekleyen sensorler 2012 modellerde kullanilan üzerinde 4 adet göz olan eski tipler ,Merhaba nereden biliyorsunuz uyumlu olmadığını
Bahsettigim sensör şuBunda da 4 adet göz var daha kodlamayı yapamadım yapınca yazarım sonucu
/monthly_2018_10/5B23D5CB-0F1A-40A9-9CBB-5422816706E9.thumb.jpeg.6029faf61ba5320873e294915484421e.jpeg
Jel değişmek kolay iş olmaz. Sensörü değişin hocam.Doğru söylüyorsun.Hani belki jeli değiştirsek düzelir mi? inşallah kontrol modülü değildir geteway.....