- Katılım
- 5 Eki 2017
- Mesajlar
- 110
- Tepkime puanı
- 67
- İsim
- Ünal
@Gökcan Tazeler acarlar'da takılabileceğini söylemişti arkadaşlar 1800 lira civarı bir fiyata. 2017 yeni kasa golf için konuşmuştum, sonra çok yararı olmayacağına karar verip vazgeçmiştim
Araç midline plus normaldir. İsterseniz bunu direksiyon tuşları olanla değiştirebilirsiniz, gateway vs değişmesi gerekir tabi ki..Benim arabada var. Sanki sonradan eklenmiş gibi duruyor. Çünkü multi direksiyon yok, koldan hız sabitleme, hız limit gibi şeyler var. Daha önce koldan olan gördünüzmü ?
@unalkarakus
![]()
Olsa iyi olurdu. Çok da önemli değil benim için sonradan da yaptırmak istemiyorumAraç midline plus normaldir. İsterseniz bunu direksiyon tuşları olanla değiştirebilirsiniz, gateway vs değişmesi gerekir tabi ki..
Hocam buna arabaya fonksiyonel direksiyon takabilirsiniz , çünkü aracinizda bixenon var gateway high sürüm
Hava yastığı VS nasıl oluyor. Birde koldan hız sabitleme var. O nasıl olacak eğerki orijinal ise ki orijinal olma ihtimali yüksek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderild
@forjust1dayEvet gördüm Tuna hayretle baktım hatta.. o zaman büyük ihtimalle high gateway var araçta, ama motor kontrol ünitesi ile direksiyon elektroniği ünitesine kablo geliyor mu buna bakmak lazım, birde direksiyon airbag kablosu mutlaka değişecek çünkü fonksiyonel direksiyon için.. Açıp bakmak lazım araca.. Eğer bu dediklerim varsa araç manuel vites ise 5G1054691A, DSG ise 5G0054691A kodlu siparişi servisten verip kodlatmanız yeterli olacak. Böyle bir fabrikasyon midline yurtdışında ilk defa sizde gördüm.. Opsiyon olarak bile vermiyorlar normalde, aracı sıfır mı aldınız ikinci el mi? Eğer ikinci el ise belki ilk sahibi bi xenon retrofiti yapmış olabilir mi
Burda sizin söylediğiniz şeyleri yapmak çok zor. Böyle kalması daha mantıklı@forjust1dayEvet gördüm Tuna hayretle baktım hatta.. o zaman büyük ihtimalle high gateway var araçta, ama motor kontrol ünitesi ile direksiyon elektroniği ünitesine kablo geliyor mu buna bakmak lazım, birde direksiyon airbag kablosu mutlaka değişecek çünkü fonksiyonel direksiyon için.. Açıp bakmak lazım araca.. Eğer bu dediklerim varsa araç manuel vites ise 5G1054691A, DSG ise 5G0054691A kodlu siparişi servisten verip kodlatmanız yeterli olacak. Böyle bir fabrikasyon midline yurtdışında ilk defa sizde gördüm.. Opsiyon olarak bile vermiyorlar normalde, aracı sıfır mı aldınız ikinci el mi? Eğer ikinci el ise belki ilk sahibi bi xenon retrofiti yapmış olabilir mibunlar çok derin mevzular... Avusturya da işçilik fiyatları nasıl bilmiyorum ama kendiniz de garajınız varsa bunu halledersiniz(sadece montaj kodlama için servise yada bir workshop a gitmeniz gerekir yine de online kodlama olacağı için)
Kapılarda her hangi bir aydınlatma görmedim, tamda emin değilim.Comfortline ise kesinlikle kablo cekmenize gerek yok fonksiyonel tuş takimi alip takabilirsiniz, kapilarda ambiyans aydinlatma varmi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir cok özellik midline ile ortak ama ana parçalarınız beyinler falan kesinlikle high sürümKapılarda her hangi bir aydınlatma görmedim, tamda emin değilim.
Tuş takımı derken direksiyon değişmeden mi?
Direksiyon bazı araçlarda mat renkli gördüm onlar daha alt donanım mı oluyor.
/monthly_2018_06/IMG_20180607_201702.thumb.jpg.7f5bf29736cfba246ce717ce6fc1d656.jpg