Kapı çarpması

@caglar_61 Evet Trabzon. Resim yok malesef aracı sattım. Ezik düzeliyor fakat boya attığı için o nokta çukur gibi hafif belli oluyor. Ama inanın bunu sadece siz görüyorsunuz.

Havaalanı otoparkında başıma böyle bir hayvanlıgın geleceğini biliyordum da mecbur kaldım bırakmaya. Sol ön çamurluğa kapı çarpmışlar . Sormak istediğim Alttaki siyah metal parçası mı pas riski var mıdır ?

Ekli dosyalar

• IMG_4917.jpeg
    IMG_4917.jpeg
    211.4 KB · Görüntüleme: 33
aracı avmde tekli yerlere koymama, otoparkımın tek kişilik olmasına rağmen sol ve sağında onlarca taş izi gibi kapı açmaları var büyükşehirde yaşamanın eksi yanı bu olsa gerek. satın aldığımda olan izlerin üzerine bende de ekleniyor ne yazık ki...

İşte sırf bu yüzden en uzağa, direk ve kolon diplerine, hatta çoğu zaman çapraz, azami özen göstererek park ediyorum. Hatta arabadakileri indirip bırakıyorum, yer seçiyorum :) Zaten illa fark ediliyor bu hassasiyette olan araçlar, onların yanlarına denk getiriyorum. Maalesef ülkede saçma bir rahatlık var. Kimse ne malına değer veriyor ne başkasına saygı gösteriyor.

Havaalanı uçağa yetişme telaşı bavullar, ideal mekan bulma sürem olmadı 😅

Benim arabada tüm kapılarda iz mevcut. Geçen Antalya'ya tatile gittim, hanzonun biri izlere yenisini eklemiş. Özellkle tatil yörelerinde bazı bedeller ödeniyor mecbur :cry:

Servisler rötuş işlerinde iyi mi ? Fırçayla zeminden yüksek sür bırak tarzı bir iş istemiyorum

Geri