- İsim
- burak kaan
İlginiz için teşekkür ederim yusuf bey. Bir yerde vag pro kablolar uyumlu oluyor diye okumuştum. Ondan dolayı danılmak istedim.2017 modeller için daha kablo yok bildiğim kadarı ile
İlginiz için teşekkür ederim yusuf bey. Bir yerde vag pro kablolar uyumlu oluyor diye okumuştum. Ondan dolayı danılmak istedim.2017 modeller için daha kablo yok bildiğim kadarı ile
Size de teşekkür ederim hocam ilginiz için. Sizde arayıştaysanız bir gelişme olarsa bilgilendirirseniz çok memnun olurumYusuf Hocamında dediği gibi henüz kablo çıkmadı Hocam beklemedeyiz. [emoji4]
Hocam şu an son sürüm 17.8 kullanıyorum ben
Bendeki ürün orijinal Amerika'dan geldi ama tr de de aynısının klonu varHocam link alabilirmiyim mümkünse.
Kaç sürüm arıyorsunuzVag com kablosu bende bulamadim linklerdekilerde silinmis var mi yardimci olabilecek ?
Look what I found on AliExpressVag com kablosu bende bulamadim linklerdekilerde silinmis var mi yardimci olabilecek ?
3 yıldır güncellenemeyen kablolar ile mutluyumGuncellenebilir bakiyorum [mention=2]yusuf[/mention] hocam
Aliexpreste hiç sorun yaşamadım 3-4 yıldır.Aliezpeersdeki satci guvenilir mi 3 siparis varda [mention=2]yusuf[/mention] hocam